Erciyesspor ilk transferinde İlhan Parlak'ı kadrosuna dahil etti

Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor'un kaptanı 27 yaşındaki forvet oyuncusu İlhan Parlak ile anlaştı ve kadrosuna dahil etti. Kayseri Erciyesspor Bakanı Ziya Eren ve yönetim kurulu, Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde yeni sezonla ilgili...

Google Haberlere Abone ol
Erciyesspor ilk transferinde İlhan Parlak'ı kadrosuna dahil etti

Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor'un kaptanı 27 yaşındaki forvet oyuncusu İlhan Parlak ile anlaştı ve kadrosuna dahil etti.

Kayseri Erciyesspor Bakanı Ziya Eren ve yönetim kurulu, Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde yeni sezonla ilgili olarak bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Başkan Eren, medyada teknik direktör ve futbolcu konusunda değişik isimlerin yer aldığını, geçen yıl yaptıkları hatalar nedeniyle, temkinli ve hassas davrandıklarını ifade etti. Eren, şimdiye kadar sadece Hikmet Kahraman ile görüştüklerini, kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini anlattı.

Başkan Ziya Eren, spor sayfalarında hiç konuşmadıkları, görüşmedikleri teknik direktör ve futbolcuların isimlerinin yer aldığını ifade ederken anlaştıkları İlhan Parlak'ın futbol yaşamını burada tamamlayıp, aktif futbolu bıraktıktan sonra da sportif anlamda kendilerini temsil etmeye devam edeceğini dile getirdi.

Eren, kulüp yönetiminde de görev dağılım yapıldığını aktararak, "Bu anlamda kulübümüzün sportif direktörlük görevine Nuhkan Rüzgar getirildi. Yönetimimizin altında çalışacak ve transferlerle ilgili işlerle artık kulüp başkanı değil sportif direktörümüz değerlendirerek bize iletecek. Avrupa Koordinatörlüğüne Serdar Dağlı getirildi." diye konuştu.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor, yeni sezon içinde ilk transferini yaptı. Mavi siyahlılar İlhan Parlak ile anlaştı ve kadrosuna dahil etti.

CİHAN

Yorumlar