Erciyesspor, Erzurum kampı sonrası Avusturya’ya gidiyor

Kayseri Erciyesspor Süper Lig hazırlıklarını 17 Temmuz tarihinden itibaren Erzurum’da sürdürecek. Mavi-siyahlılar, Ramazan bayramı sonrasında ise Avusturya’da çalışmalara başlayacak. Süper Lig hazırlıklarını Kayseri’de başlayan...

Google Haberlere Abone ol
Erciyesspor, Erzurum kampı sonrası Avusturya’ya gidiyor

Kayseri Erciyesspor Süper Lig hazırlıklarını 17 Temmuz tarihinden itibaren Erzurum’da sürdürecek. Mavi-siyahlılar, Ramazan bayramı sonrasında ise Avusturya’da çalışmalara başlayacak.

Süper Lig hazırlıklarını Kayseri’de başlayan Mavi-siyahlılar da kamp bitimi oyuncular izin yapıyor. Takım ikinci kamp yeri olarak yüksek rakımda bulunması nedeniyle Erzurum’da yapacak. Ramazan bayramına kadar burada sürecek kampta hazırlık maçı oynanacak. Bayram izni verilecek futbolcular, Avusturya kampı için tekrar bir araya gelecek. 27 Temmuz tarihinde futbolculara izin verilecek ve daha sonra Avusturya kampı sonrasında takım yeniden Kayseri’ye dönecek. TSYD kupası maçları oynayacak.

Kulüp, Erzurum kampına katılacak futbolcuların isimlerini de açıkladı. Buna göre kampa, kaleciler Gökhan Değirmenci, Zülküf Özer, Yusuf Baycıoğlu ile futbolcular Mustafa Öztürk, Cenk Ahmet Alkılıç, Mahmut Özen, Bilal Kılıç, John Boye, Anıl Karaer, Kader Mangane, Emre Öztürk, Uğur Demirkol, Mandjeck, Cem Can, Sylla, Mehmet Akgün, İlhan Parlak, Murat Yıldırım, Ibricic, Necati Ateş, Yasin Öztekin, Edinho, Volkan Okumak, Kerim Avcı, Vleminckx, Tugay Adamcıl ve Tayyip Kanarya katılacak.

CİHAN

Yorumlar