Enduro Şampiyonası Ankara'da başladı

Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak yarışının sıralama antrenmanları Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Evci yaylasında yapıldı.Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Evci Yaylası Türkiye Enduro Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Çubuk Kaymakamlığı,...

Google Haberlere Abone ol
Enduro Şampiyonası Ankara'da başladı

Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak yarışının sıralama antrenmanları Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Evci yaylasında yapıldı.

Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Evci Yaylası Türkiye Enduro Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ve Çubuk Orman İşletme Şefliği'nin katkı verdiği yarışa dördü bayan 78 sporcu kayıt yaptırdı. Hitit Motosiklet Kulübü tarafından Evci yaylasındaki göletin kenarında yapılan ekstrem testte sporcular zamana karşı bütün hünerlerini sergilediler.

Ekstrem testin en hızlı üç ismi şöyle; Burak Özdemir 3:53,10 (KEMK), Sinan Memnun 4:00,89 (MMK) ve İbrahim Ercansungur 4:06,48 (TİTUS) oldu.

EVCİ YAYLASI ADRENALİN VE DOĞA SEVERLERİ BEKLİYOR

Şampiyonanın yapılacağı Evci Yaylası'nda sporcular 1 Haziran Pazar günü doğal kayalardan, orman içi yollardan, eski yayla evlerinin aralarından ve gölet içinden geçen, teknik ve becerinin ön planda olacağı, tüm test etaplarının izleyiciler tarafından görülebileceği seyir zevki yüksek bir parkurda kupa için mücadele edecekler.

Şampiyonanın düzenleneceği, çam ormanları arasında yer alan Evci Yaylası ve Göleti, Ankara'ya 74 km. uzaklıkta bulunuyor. Çubuk ilçesinin güney girişinde hâkim olan steplerin yerini, ormana örtüsüne bıraktığı Evci yaylası, temiz havası, güzelliği ile aynı zamanda bir mesire yeri olarak ta kullanılmakta. Yaylaya her türlü araçla çıkmak mümkün olup, yaylada çadır kurabilir, yayla evleri ve gölet çevresinde kısa yürüyüşler yapabilir, bisiklete binebilir, fotoğraf çekebilirsiniz.

CİHAN

Yorumlar