Emre Taşdemir, Bursaspor'da

Bursaspor'un Ankaragücü'nden transfer ettiği 19 yaşındaki ümit milli oyuncu Emre Taşdemir, kendisini 4 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bursasporlu Yöneticiler...

Google Haberlere Abone ol
Emre Taşdemir, Bursaspor'da

Bursaspor'un Ankaragücü'nden transfer ettiği 19 yaşındaki ümit milli oyuncu Emre Taşdemir, kendisini 4 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bursasporlu Yöneticiler Ali Turan, Ali Büyükkurt, Enver Kumova ve Sadettin Garip katıldı. Yönetici Ali Büyükkurt, Bursaspor'a hayırlı olacak bir ismi takıma kazandırdıklarını belirterek, genç oyuncuya başarı diledi.

Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen genç oyuncu Emre Taşdemir ise, şunları dile getirdi: "Bursaspor'a çok teşekkür ediyorum. Hayat koçuma teşekkür ediyorum, Ankaragücü'ne teşekkür ediyorum. Bursaspor büyük bir camia. Ankaragücü de büyük bir camiaydı. İkisi de kardeş takım zaten. Buraya geldiğim için mutluyum. Uzun süre buraya hizmet edeceğimi düşünüyorum."

CİHAN

Yorumlar