"Emre Can Liverpool'un en iyi transferi"

Bayern Leverkusen'den 10 Milyon Pounda Liverpool'a transfer olan Emre Can için takım arkadaşı Kolo Toure övgüler yağdırdı.

Google Haberlere Abone ol
"Emre Can Liverpool'un en iyi transferi"
Bayern Leverkusen'den 10 Milyon Pounda Liverpool'a transfer bulunan Emre Can için takım arkadaşı Kolo Toure övgüler yağdırdı.

Son oynadıkları Blackburn maçında takımın en iyisi bulunan Emre için Toure 'Onda liderlik vasfını görebiliyorum.Kendisinden aşırı emin. Onun Anfield'da bir efsane olacağına inanıyorum. Çok iyi bir futbolcu ve aşırı iyi bir profesyonel. Yakın bir sürede kaptan olursa kimse şaşırmasın. Liderlik ayrıcalığı bulunan bir futbolcu. Daha evvela hiç oynamadığı üçlü defans sisteminde stoper şekilde vazife verici Rodgers'ı utandırmadı ve oyun içindeki meslek temposu ile yerini yadırgamadı. Orta sahada oynamaya başladığında aşırı daha muvaffakiyetli olacağına inanıyorum.' biçiminde konuştu.

33 yaşındaki Toure 'Benim durumum belirgin değil.Menecerim kulüple bir senelik uzatma için konuşmaya başladı.İki seçeneğim var. Ya takımda kalıp vazife verildiğinde oynamak veya sürekli oynayabileceğim bazı bulmak. Birkaç gün içinde durumum belirgin olacak' biçiminde konuştu.kendi geleceği hakkında.


Edip ADANIR

Kaynak: FANATİK

Yorumlar