Elazığspor'u 4-1 yenen Beşiktaş 4 köşe

Spor Toto Süper Lig'de 4 maçlık cezasını tamamlayan Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Elazığspor'u 4-1 mağlup etti ve ligde 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Google Haberlere Abone ol
Elazığspor'u 4-1 yenen Beşiktaş 4 köşe

Spor Toto Süper Lig'de 4 maçlık cezasını tamamlayan Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Elazığspor'u 4-1 mağlup etti ve ligde 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Elazığspor ise son 12 maçındaki 11. mağlubiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 4 maçlık cezasını tamamlayan Beşiktaş, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Staadı'nda Elazığspor'u konuk etti. Sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, ligde 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Mücadelenin ilk bölümünde, uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklayan siyah-beyazlılar, golü ise bir köşe vuruşu sonrasında buldu. Uğur Boral'ın ortasında Elazığspor kalecisi Zülküf boşa çıkınca, iyi yükselen Sivok boş ağlara topu gönderdi ve takımını 22. dakikada 1-0 öne geçirdi.

Ancak konuk takım Elazığspor'un bu gole cevabı gecikmedi. Köksal'ın pasıyla topla buluşan Sane, ceza sahasına hareketlenen Deniz Yılmaz'ı topla buluşturdu. Deniz de tek vuruşla Tolga Zengin'in koruduğu ağları havalandırdı ve skorda 1-1'lik eşitliği sağladı.

İlk devrenin kalan dakikalarında Beşiktaş daha üstün bir futbol oynamaya devam etti ancak skor değişmeyince soyunma odasına 1-1 beraberlikle gidildi.

Beşiktaş ikinci yarıya adeta golle başladı. Mustafa Pektemek, Bilica'dan sıyrılarak Holosko'nun önüne bıraktı. Elazığspor savunmasının arkasına sarkan Holosko da yerden düzgün bir vuruş yaptı ve takımının 46. dakikada yeniden öne geçmesini sağladı.

Bu golle 2-1 öne geçen Siyah-beyazlılar, iştahlı oyununu devam ettirdi. Beşiktaş'ı rahatlatan gol ise 70. dakikada geldi. Holosko şık çalımlarla pozisyonu yaratan isim olurken, Olcay Şahan'ın güzel son vuruşu maçtaki skoru Beşiktaş adına 3-1'e taşıdı.

Mücadelenin sonucunu ise Holosko belirledi. Dakikalar 80'i gösterdiğinde Mustafa Pektemek, Elazığspor savunmasının arkasına iyi sarktı. Ancak istediği gibi kontrol edemeyen Mustafa, Elazığspor savunması araya girmeden Holosko'nun önüne bıraktı. Holosko da rahat pozisyonda takımını 4-1 öne geçirmeyi başardı.

Sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı ve puanını 29'a çıkardı. Son 12 maçta 11. kez kaybeden Elazığspor ise 10 puanla ligin son sırasından kurtulamadı.
CİHAN

Yorumlar