Eczacıbaşı VitrA: 1 - Vakıfbank: 3

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) Kadınlar 2014 CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'de Vakıfbank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Eczacıbaşı VitrA: 1 - Vakıfbank: 3

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) Kadınlar 2014 CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'de Vakıfbank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 yenerek adını finale yazdırdı. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen karşılaşma Vakıfbank Voleybol takımının 3- 1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ilk seti 25 -19 Eczacıbaşı VitrA'nın üstünlüğü ile sona ererken maçın ikinci setinde oyuna denge getiren Vakıfbank ikinci seti 25-19 kazandı ve durumu 1-1'e getirdi. Vakıfbank, üçüncü sette de üstünlüğünü devam ettirerek 25-22 kazanırken setlerde 2-1 öne geçti. Vakıfbank üstün götürdüğü dördüncü seti de 25-17 kazandı ve durumu da 3-1 getirerek salondan ilk finalist olarak ayrıldı.

Son şampiyon Vakıfbank, finalde ise bu akşam oynanacak Dinamo Kazan-Rabita Bakü mücadelesinin galibi ile yarın karşılaşacak.

Öte yandan, Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Hazar Lankeran takımının başında bulunan teknik direktör Mustafa Denizli de maçı izleyenler arasında yer aldı.

Salon: Crystal Hall Bakü
Hakemler: Piotr Dudek (Polonya), HeikeKraft (Almanya)
Eczacıbaşı VitrA: Senna Usic ,Gülden Kuzubaşıoğlu, Andressa Picussa, Büşra Cansu, Asuman Karakoyun, Denise Hanke, Buse Kayacan, Esra Gümüş Kırıcı, Şeyma Ercan, Helena Havelkova, Neslihan Demir, Maja Polyak
Vakıfbank: Gözde Sonsırma, Gizem Karadayı, Jovana Brakovevic, Ayşe Melis Gürkaynak, Güldeniz Önal Paşaoğlu, Bahar Türksoy, Jelena Nikolic, Christine Füst, Çağla Akın, Polen Uslupehlivan, Naz Aydemir Akyol, Carolina Costagrande
Setler: 25 - 19, 19 - 25, 22 - 25, 17 - 25

CİHAN

Yorumlar