Dünya Kupası heyecanı, 360istanbul'da başlıyor

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası'nda geri sayım sürüyor. Ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında oynananack A Grubu açılış maçına 3 gün kalırken bu maçın heyecanı da 360istanbul'da yaşanacak. 360istanbul, 2014 FIFA Dünya Kupası için...

Google Haberlere Abone ol
Dünya Kupası heyecanı, 360istanbul'da başlıyor

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası'nda geri sayım sürüyor. Ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında oynananack A Grubu açılış maçına 3 gün kalırken bu maçın heyecanı da 360istanbul'da yaşanacak.

360istanbul, 2014 FIFA Dünya Kupası için ev sahibi Brezilya'nın eğlencesine yakışır bir açılış organizasyonu düzenliyor. Brezilya İstanbul Konsolosluğu'nun destekleri ve Hırvatistan İstanbul Konsolosluğu'nun katılımlarıyla düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nın açılış maçı için 360istanbul'da hem eğlence hem de futbol keyfi buluşuyor.

360istanbul'da 2014 FIFA Dünya Kupası, Brezilya İstanbul Konsolosluğu destekleri ve Hırvatistan İstanbul Konsolosluğu'nun katılımlarıyla başlıyor. 12 Haziran Perşembe gecesi ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında yapılacak ilk maçın gösteriminin, şovlar ile renklendirileceği gecede spor ve eğlence 360istanbul'da bir araya gelecek.

Spor ve eğlencenin enerjisinin birleştirildiği bu özel gecede, 2014 FIFA Dünya Kupası'nın albümü "One Love, One Rhythm" parçaları, açılışın enerjisini yükseltecek. Amerikan rapçi Pitbull'un, Jennifer Lopez ve Brezilyalı şarkıcı Claudia Leitte ile seslendirdiği “We Are One (Ole Ola)” ise gecenin favorisi olacak.

CİHAN

Yorumlar