Drogba futboluyla değil, haberleriyle zirvede

Spor Toto Süper Lig'de Mart ayında yazılı basında çıkan spor haberleri içinde yine en çok Didier Drogba’nın isminin yer aldığı belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
Drogba futboluyla değil, haberleriyle zirvede

Spor Toto Süper Lig'de Mart ayında yazılı basında çıkan spor haberleri içinde yine en çok Didier Drogba’nın isminin yer aldığı belirlendi.

Yapılan araştırmada, sarı-kırmızılı takımın dünyaca ünlü golcü futbolcusu Drogba’nın, geçtiğimiz ay boyunca toplam 1.520 haberle birinci sırada yer aldığı tespit edildi. En çok konuşulan sporcular listesinde ikinci sırada Galatasaray’ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder 964 haberle yer alırken, Beşiktaş’ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida da toplam 943 haberle üçüncü oldu.

Galasatay’ın orta sahadaki dinamosu Felipe Melo 924 haberle dördüncü sırayı alırken, Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Moussa Sow da toplam 905 haberle beşinci olduğu saptandı.

EN ÇOK MANCİNİ KONUŞULDU

Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haber ve köşe yazıları içinde en çok ismi geçen teknik direktör sıralamasının zirvesinde Galatasaray’ın İtalyan Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin adının yer aldığı ortaya çıktı.

Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ve dergiyi kapsayan incelemesinde, İtalyan Teknik adam Mancini, toplam 1.610 haberle Mart ayında spor sayfalarında gündeme damga vurdu. Aynı araştırmada bu sezon Beşiktaş’ın başında göreve başlayan Slaven Bilic 1.473 haberle ikinci olurken, Trabzonspor’da Mustafa Raşit Akçay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Hami Mandıralı isminin geçtiği 1.447 haberle üçüncü sırayı aldığı tespit edildi.

Aynı araştırmada Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal yayınlanan 1.384 haberle dördüncü olurken, Bursaspor’un başından ayrılan Alman Christoph Daum’un da toplam 646 haberle beşinci sırayı aldığı belirlendi.
CİHAN

Yorumlar