Doğru Koşu Müzikleri Nasıl Seçilir?

İyi bir sporcu olma yolunda en büyük yardımcımız güzel müzikler. Gücünüze güç katacak sesleri nasıl seçeceğinizi öğrenin.

Google Haberlere Abone ol
Doğru Koşu Müzikleri Nasıl Seçilir?

Spor yaparken tempolu bir müzik daima enerji verir. Koşarken, spor salonunda zorlu bir egzersizi tamamlamaya çalışırken veya güzel bir sabah yürüyüşündeyken birbirinden güzel sesler imdadımıza yetişir.

Peki bize enerji verecek doğru bir çalma listesi nasıl hazırlanır? Sağlıklı yaşam platformu Temel Safinaz spor için doğru şarkıları seçmek için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Soundcloud üzerinden yayın yapmaya başlayan TemelSafinaz ekibi, artık aylık olarak sporcular için çalma listeleri hazırlayacak. Benzer tempodaki şarkıları farklı tempolara ve aktivitelere göre özel olarak sıralayacak bu çalma listelerine Motivation Mix adı verildi. İlki Eylül ayı için 09/2014 adıyla sunulan çalma listesi yüksek tempolu bir dans ritmi içeriyor ve koşucuları hedefliyor. Siz de kendiniz için tempolu koşu müzikleri arıyorsanız, TemelSafinaz Soundcloud sayfasından hemen bağlantı kurabilir, uygulamayı akıllı telefonunuza indirerek heryerde bu enerji veren çalma listesini dinleyebilirsiniz.

Yorumlar