Di Maria'dan şoke eden karar!

Manchester United'da beklenileni bir türlü veremeyen Angel Di Maria'nın menajerine, yaz transfer döneminde kendisine yeni bir takım bulmasını söylediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Di Maria'dan şoke eden karar!
Manchester United'da beklenileni bir çeşitli veremeyen Angel Di Maria'nın menajerine, yaz transfer döneminde kendisine yeni kimi bulmasını söylediği iddia edildi.

İspanya basınında çıkan haberlere göre, Manchester United'ın Arjantinli yıldız Di Maria, Premier Lig kariyerine nokta koymak istiyor.

Sezon başında Real Madrid'den 59 milyon Pound benzeri astronomik bir rakamla Ada'nın şeklini tutarak Britanya tarihinin en yüksek bedelli transferi unvanını kazanan Di Maria, Kırmızı-Şeytanlar'da epey bir zor günler geçiriyor.

27 yaşındaki orta dal oyuncusu, bu sezon United'da çıktığı 21 maçta sırf 4 gol kaydederken, menajer Louis van Gaal ile yıldızının bir çeşitli barışmadığı da biliniyor. Öyle ki, Hollandalı menajer geçtiğimiz günlerde ''Di Maria gerçekten gitmek istiyorsa, satılabilir'' ifadelerini kullanmıştı.

Barcelona, PSG ve Juventus sırada

Tüm bu gelişmelerin ışığında, Avrupa futbolunun maksimum kanat oyuncuları içinde yer dal Di Maria'nın menajeri Jorge Mendes'e, kendisi için yeni kulüp bulması için emir verdiği öğrenildi.

İddialara göre Barcelona, PSG ve Juventus'un yıldız oyuncu için temasta bulunduğu söylendi.

Tolga Kaplan İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar