Deniz Atalay: İkinciliğimiz hayırlı olsun

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Akhisar Belediyespor maçında alınan 3-0’lık galibiyet sonrası, “İkinciliğimiz hayırlı olsun.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Atalay: İkinciliğimiz hayırlı olsun

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Akhisar Belediyespor maçında alınan 3-0’lık galibiyet sonrası, “İkinciliğimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Akhisar Belediyespor karşısında alınan 3-0 galibiyet sonrasında Beşiktaş’ta yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Atalay, "Mutluyuz. İyi skor ve iyi bir futbol. Futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. İyi mücadele oldu. İkinciliğimiz hayırlı olsun. Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağız. En azından rakiplere artık pozisyon vermiyoruz.” dedi.

BURADA DA DEPLASMANDA OYNUYORUZ

Beşiktaş’ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirten Deniz Atalay, Atatürk Olimpiyat Stadı’nın oynama koşullarının zorluğundan da bahsederek şöyle konuştu:

"Beşiktaş’ın her zaman hedefi şampiyonluktur. Gerek futbolcularımız gerekse de oyuncularımız buna inanıyor. Mücadelemiz ligin zirvesine konmak. Hocamızın performansı da çok iyi. Şu an için kendisiyle alakalı bir problemimiz yok. Bir çok maçta deplasmanda oynuyoruz. Burası da bizim için deplasman. Bu ststta bırakın oyuncuyu maçı izleyen için bile problem. Maalesef burası böyle ve Beşiktaş bir mücadele veriyor. Bu mücadele dünyada eşi benzeri olmayan bir mücadeledir.”
CİHAN

Yorumlar