Daum: Bir puan alabilirdik

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş'la karşılaşan ve 1-0 mağlup olan Bursaspor'da Teknik Direktör Cristoph Daum, "Bir puan alabilirdik.

Google Haberlere Abone ol
Daum: Bir puan alabilirdik

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş'la karşılaşan ve 1-0 mağlup olan Bursaspor'da Teknik Direktör Cristoph Daum, "Bir puan alabilirdik." diye konuştu.

Maçın ardınan açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, "Takımımı kutluyorum. Çünkü kupa maçı oynadık. 2 ligde oynuyor gibiydik. Futbolcularımın özverisinden memnunum. Özellikle ilk devrede Beşiktaş'a pozisyon vermedik. Aksine pozisyonlar bulduk." dedi.

KIRMIZI KART AĞIR BİR KARAR OLDU

Beşiktaş deplasmanın zorlu olduğunu, en az bir puanla takımı ödüllendirebileceklerini de belirten Daum, "2. yarı için bir değişiklik ön görmedim. Baskıyı artırma adına bazı oyuncuları değiştirdik. Oyuncularımız 1 puanla takımı mükafatlandırabilirdi. Malesef elimiz boş dönüyoruz. Kırmızı kart pozisyonu da ağır bir karardı. Fakat bu karar Beşiktaş için faydalı oldu. Bunun nedeni ise karttan sonra hakem bizim aleyhimize düdükler çaldı." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar