Craig Thomson, Beşiktaş için tehlikeli

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında karşılaşacağı Club brugge maçının hakemi Craig Thomson, Beşiktaş açısından büyük tehlike... Editörlerimizden Caner İşbeğendiren İskoç hakemi sizler için analiz etti.

Google Haberlere Abone ol
Craig Thomson, Beşiktaş için tehlikeli
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında karşılaşacağı Club brugge maçının hakemi Craig Thomson, Beşiktaş açısından kocaman tehlike... Editörlerimizden Caner İşbeğendiren İskoç hakemi sizler için analiz etti.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında karşılaşacağı Club Brugge maçının hakemi İskoç Craig Thompson, sertliğe göz yuman karakteriyle öne çıkıyor.

Avrupa liglerini yakından takip eden editörümüz Caner İşbeğendiren, Beşiktaş-Brugge eşleşmesinin hakemini sizler için değerlendirdi.

Kartlara çok yönelmiyor / Caner İşbeğendiren

İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Thomson, daha önceki zamanlarda temsilcilerimizin maçlarında düdük çalmıştı. Sivasspor'un Anderlecht deplasmanında oynadığı, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off'larında Partizan'la karşılaştığı ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde Bordeaux'yu 4-3 yenik ettiği mücadelede vazife almıştı. Temsilcilerimizin maçlarında kırmızı kartına yönelmeyen İskoç hakem, bu 3 maçta yekün 13 defa sarı kartını çıkardı.(8'i aleyhimize) Yönettiği maçlarda sertliğin ön plana çıktığını ve kartlarını çok tercih etmediğini belirtelim! Yönettiği her 9 maçın birinde kırmızı kartına yöneldi. Jan Breydel Stadyumu'nda çimlerin son vaziyeti çok çok iç açıcı görünmüyor! Bu da katı futbolun önünü açıyor. Zemin ve hakem; Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Kerim Frei topu tesirli kullanan isimlerin, avantajlı bir skor için daha çok 'garantici' oynamalarına neden olabilir... İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar