Colin Kazım Fatih Terim'e mesaj gönderdi

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında takımı Feyenoord'u, AS Roma ile beraberliğe taşıyan golü kaydeden Colin Kazım, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e mesaj gönderdi!

Google Haberlere Abone ol
Colin Kazım Fatih Terim'e mesaj gönderdi
UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında ekibi Feyenoord'u, AS Roma ile beraberliğe taşıyan golü kaydeden Colin Kazım, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e mesaj gönderdi!

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında ekibi Feyenoord'u, AS Roma ile beraberliğe taşıyan golü kaydeden Colin Kazım, 'İnşallah Fatih Terim beni tekrar ulusal takıma çağırır' dedi.

Roma Olimpiyat Stadı'nda 1-1 berabere biten maçın peşinden DHA'nın sorularını yanıt veren Colin Kazım, karşılaşmanın 55'inci dakikasında attığı baş golünü, 'Benimki fazla aşırı şanslı ve mühim bir goldü. Roma zor bir takımdı. Bizim takımımız da fazla aşırı genç ve iyi bir takım. İkinci yarıda özelikle fazla aşırı iyi oynadık' diye değerlendirdi.

Yeniden Türk Milli Takımı'na geri gitmek isteyip istemediği sorulan Colin Kazım, 'İnşallah bir gün Türk Milli Takımı'na dönerim. Türkiye'de oynamayı özledim. İyi oynamaya ve gol atmaya devam edersem belki Fatih Terim beni çağırır' dedi.

Hollanda'da oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren forvet oyuncu, 'Oldukça iyi ve teknik bir oyun oynanıyor orada. Şimdiye kadar 10 gol kaydettim. Sanırım yurtdışında enfazla gol kaydeden ve ya ikinci Türk'üm. Bu sebeple umarım Fatih Terim beni ulusal takıma çağırır, nedeniyse gerçekten Türkiye'de oynamayı özledim. Umarım her şey eskisi benzeri olur ve Türkiye'ye art dönerim' ifadeleriyle duyduğu özlemi anlattı.

Hollanda'da her hafta Türkiye ligi maçlarını yayınladıklarını ifade eden Colin Kazım, 'Böylece Türk takımlarının çok sayıda maçını izleme şansım oluyor' dedi.

EN SON 2012...

İlk kere 2007 yılında Fatih Terim nedeni ile ulusal takıma çağırma edilen 28 yaşındaki futbolcu, Guus Hiddink çağında oynanan ve 0-0 berabere kalarak EURO 2012 umutlarının yitirildiği Hırvatistan maçından beri ulusal forma giymedi.

DHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar