Club Brugge'ün muhtemel 11'i

Editörümüz Mehmet Bulut, Club Brugge'ün muhtemel 11'ini değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Club Brugge'ün muhtemel 11'i
Editörümüz Mehmet Bulut, Club Brugge'ün muhtemel 11'ini değerlendirdi.

1- Mathew Ryan: 1.82’lik boyu, taraf toplarda dezavantaj yaratıyor. Olcay ve Töre'nin ceza bölgesine keseceği ortalar başına iş açabilir.

19- Thomas Meunier: Geri yönelmek hakkında sıkıntılı. Boş kalan kanadı tehlikeli ataklara neden olmakta ve sık olmasa da gol tehlikesi yaratıyor.

4- Oscar Duarte: İki ayağını da iyi kullanıyor. Rakibi döndürmemek hakkında yoğun şekilde başarılı.

44- Brandon Mechele: Duarte ile fazla yoğun anlaşmazlık yaşıyor. Ara toplarda yaşadığı zamanlama hataları, başına fazla aşırı iş açıyor.

28- Laurens De Bock: Savunma ve hamle becerisi standart. Tam bir vazife adamı. Birkaç sezon sonra Belçika Milli Takımı'nın sol beki ona emanet edilecek.

8- Lior Refaelov: Duran top ve uzaktan şutları inanılmaz. Tekniği ile hızı birleştiğinde durdurulması yoğun şekilde zor. Sol ayağı, tam bir raket.

24- Denswill: Esas noktayı bulunan stoperde değil, ön libero mevkinde oynayacak. Brugge'ün yumuşak karnı olma ihtimali yüksek.

3- Timmy Simons: İlerleyen yaşına rağmen takımın herzaman gereksinim duyduğu isim. Eski performansından yoğun şekilde uzak.

25- Ruud Vormer: Orta bölgede kendini unutturmakta tam bir usta. Beklenmedik anda skoru değiştirmesi onu vazgeçilmez yapıyor.

22- Jose İzquierdo: Hızı, kıvraklığı ve zekası inanılmaz. Bu maç patlama yapmaya hazırlanıyor. Savunmanın bu adama tedbir alması şart.

9- Tom De Sutter: Uzun boylu ve fırsatçı. Hızlı değil lakin zeki. Hata affetmeyen bir futbolcu. İlk maçta hiç yoktu lakin golünü attı!

Kaynak: FANATİK

Yorumlar