Club Brugge'de sakatlık şoku!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Club Brugge'de takımın en önemli oyuncularından biri olan Victor Vazquez lig maçında sakatlandı. Oyuncunun ayağında kırık şüphesi var.

Google Haberlere Abone ol
Club Brugge'de sakatlık şoku!
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Club Brugge'de takımın en önemli oyuncularından bir tanesi bulunan Victor Vazquez lig maçında sakatlandı. Oyuncunun ayağında kırık şüphesi var.

Belçika Ligi'nde 28. hafta mücadelesinde dalında Mouscron-Per takımını ağırlayan Club Brugge'de, takımın ciddi oyuncularından bir tanesi bulunan İspanyol Victor Vazquez sakatlık geçirerek 45. dakikada oyunu terketmek durumunda kaldı.

Belçika basınında çıkan ilk bilgilere göre, 28 yaşındaki profesyonel oyuncunun ayak bileğinde 3 alanda kırık şüphesi bulunduğu söylendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan İspanyol oyuncunun durumunun ciddiyeti ilerleyen saatlerde dikkat çekici olacak.

Bu sezon 21 maçta forma giyen ve 4 gol 5 asistlik performansıyla takımının önder olmasında ciddi rol oynayan Vazquez'in ayağında kırık olması şeklinde UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a karşı oynanacak maçlarda forma giyemeyecek.

VİCTOR VAZQUEZ İSTATİSTİKLERİ

Kaynak: FANATİK

Yorumlar