Club Brugge unvanını korudu

Avrupa Ligi 3. turunda karşılaştığımız Club Brugge, temsilcimiz Beşiktaş'ı mağlup ederek, hem Avrupa'daki hem de iç sahadaki başarılı performansını sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Club Brugge unvanını korudu
Avrupa Ligi 3. turunda karşılaştığımız Club Brugge, temsilcimiz Beşiktaş'ı yenik ederek, hem Avrupa'daki hem de iç sahadaki muvaffakiyetli performansını sürdürdü.

Brugge, son 16 turuna gelene kadar Avrupa’da bu sezon oynadığı 12 maçta yenilgi yüzü görmemişti. Mavi-Siyahlılar, dünkü galibiyetle 13 maçta 10 galibiyet ve 3 birliktelik elde etti. Sahasında da 24. iç alan sınavında 17. zaferini ilan eden Belçika ekibinin, 7 de beraberliği bulunuyor.

23. dakikada alkış koptu

Kariyerinde son şekilde Club Brugge’da forma giyen ve 8 Mayıs 2008’de hayatını kaybeden François Sterchele, her süre bulunduğu benzeri bu maçta da unutulmadı. Brugge taraftarları, kulüpte oynadığı devirde 23 numaralı formayı giyen Sterchele’in anısına, her karşılaşmanın 23. dakikasında yaptıkları alkış hareketini, dün akşam da tekrarladı. Yaklaşık 1 dakika boyunca tribünlerin alkışları hiç susmadı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar