Cizre'de kurumlar arası bahar turnuvası düzenlendi

Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası ‘Bahar Spor Turnuvası’ ilçe spor salonunda yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cizre'de kurumlar arası bahar turnuvası düzenlendi

Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası ‘Bahar Spor Turnuvası’ ilçe spor salonunda yapıldı.

Şırnak'ın Cizre İlçesinde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kurumlar arası turnuva düzenlendi. Spor yapma bilincinin oluşturulması, kamu kurumlarında çalışan ve yoğun iş temposu nedeniyle spor yapamayan personelin spor yapmasına vesile olunması ve kamu kurum ve kuruluşları arasında kaynaşmanın sağlanması amaçlarıyla düzenlenen turnuvada masa tenisi ve voleybol branşlarında takımlar ve sporcular kıyasıya mücadele etti. Masa tenisinde 28 sporcu voleybolda da 8 takım mücadele etti.

Turnuvanın ilk ayağında masa tenisi yarışmaları yapıldı. 28 sporcunun katıldığı müsabakalar zevkli, çekişmeli ve heyecanlı geçti. Masa tenisinde Polis Memuru Ahmet Salter birinci, Öğretmen Celal Evren ikinci, üçüncü ise Öğretmen Kaya Birişik oldu. Turnuvanın tamamlanmasının ardından dereceye girenlere madalyaları takdim edildi.

Voleybol denk takımların mücadelesi vardı. Bunun en açık göstergesi maçların çoğunun ve final maçının 3-2 sonuçları ile bitmesi oldu. Belediye, Ziraat Bankası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Garanti Bankası, Cizre Devlet Hastanesi ve Vergi Dairesi Müdürlüğünün katıldığı müsabakalar eleme usulünde yapıldı.

Yapılan maçlar sonunda finalde Cizre Belediyesi’ni 3-2 yenen Cizre Devlet Hastanesi birinci Cizre Belediyesi’de ikinci oldu. Üçüncülüğü de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aldı. Bu branşta da kupaları takdim edilen takımlar dostane bir şekilde bir arada hatıra fotoğrafı çekti.
CİHAN

Yorumlar