Ceyhan Belediyespor, Yuva Maya ile sponsorluğunu yeniledi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Ceyhan Belediye, 10 yıldır ana sponsorluğunu yapan Özmaya A.

Google Haberlere Abone ol
Ceyhan Belediyespor, Yuva Maya ile sponsorluğunu yeniledi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Ceyhan Belediye, 10 yıldır ana sponsorluğunu yapan Özmaya A.Ş. ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Ceyhan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü ile Özmaya A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Oktay Demirci katıldı.

İmza töreninde konuşan Hüseyin Sözlü, "Formalarımızda tam 10 yıldır Yuva Maya adını ve amblemini taşıyoruz. Özmaya A.Ş.'nin Ceyhan Belediyespor’a yıllardır vermiş olduğu katkı çok büyük. Sosyal ve sportif alanda bu tür katkıların sağlaması Türk sporu için önemli bir olay. Bu sezonda da takımımızdan desteğini esirgemeyen Özmaya ailesine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Oktay Demirci ise "Ceyhan Belediyespor Kulübü’ne ben göreve gelmeden öncede kurum olarak katkı sağlıyorduk. Bu durum ben göreve geldikten sonrada devam etti. 110 bin nüfuslu bir ilçede 1. Lig’de büyük kulüplerle mücadele eden bir takımımız var. Türk sporuna yaptığı bu önemli hizmetlerinden dolayı Ceyhan Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’ye şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Ceyhan Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde Ceyhan Belediyespor Genel Menajer Fatih Yücel ve Genel Muhasip İlbars Alpman da hazır bulundu.
CİHAN

Yorumlar