Çaykur Rizespor, yeni sezona Erzurum'da hazırlanacak

Çaykur Rizespor, 2014-2015 futbol sezonu için Erzurum'da kampa girecek. Mavi - yeşilli takım, ikinci etap çalışmalarını ise Avusturya'nın Tyrol bölgesinde gerçekleştirecek.Kulüpten yapılan açıklamada, Çaykur Rizespor'un; yapılacak sağlık...

Google Haberlere Abone ol
Çaykur Rizespor, yeni sezona Erzurum'da hazırlanacak

Çaykur Rizespor, 2014-2015 futbol sezonu için Erzurum'da kampa girecek. Mavi - yeşilli takım, ikinci etap çalışmalarını ise Avusturya'nın Tyrol bölgesinde gerçekleştirecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, Çaykur Rizespor'un; yapılacak sağlık kontrollerinin ardından 10 Temmuz Perşembe saat 14.00’da Erzurum Xanadu Snow White Hotel'de toplanacağı belirtilerek, şöyle denildi: "Kampın ikinci haftasında hazırlık maçları yapacak olan takımımız; 26 Temmuz Cumartesi günü Erzurum’daki çalışmalarını tamamlayacak.

3 günlük istirahat süresinin ardından takımımız, yurtdışı kampı için 30 Temmuz 2014 pazartesi günü konaklayacağı Avusturya’nın Tyrol bölgesine geçerek Seefeld’de bulunan Hotel Tyrol-Alpenhof’da 12 Ağustos Salı gününe kadar kamp yapacak. Yurtdışı kampımız boyunca en az 3 hazırlık maçı şimdiden kesinleşmiş durumda. Takımımız yurda söndükten sonra Spor Toto Süper Lig maçları için çalışmalarına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde devam edecek."

CİHAN

Yorumlar