Çapa: Bu takımı ligde tutacağız

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, kalan 4 maçtan alacakları puanlar ile ligde kalacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Çapa: Bu takımı ligde tutacağız

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, kalan 4 maçtan alacakları puanlar ile ligde kalacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 30’ncu haftasının kapanış maçında Medical Park Antalyaspor evinde Sivasspor’u konuk etti. Karşılaşma 2-1 konuk ekip Sivaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklama yapan Kırmızı-Beyazlı teknik adam Fuat Çapa, maçın ne kadar önemli olduğunu bilerek sahaya çıktıklarını, oyuncularının istek ve arzu olarak herşeyi sahaya yansıttığını kaydetti. Antalyaspor’un elinde oynayacak çok fazla oyuncu sayısı olmadığını bunların maksimum 13-14 olduğunu söyleyen Fuat Çapa, takımının ikinci yarıda oyundan düşmesinin ise hafta içi oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası’ndan kaynaklandığını aktardı.

Girmiş oldukları pozisyonları değerlendiremediklerini aktaran Fuat Çapa, “Futbolda pozisyonlar kazanmayı ya da mağlubiyeti belirlemiyor. Atmış olduğumuz goler belirliyor. Kalan 4 karşılaşmadan alacağımız maksimum puan bizi ligde tutacak.” dedi.

Çapa, 4 maçlık seri yakalayacaklarına inandığını, takımı ligde tutacaklarını ve Antalya şehrinin de inanması ve takımı desteklemesi gerektiğini vurguladı. Antalyasporlu Murat Duruer, karşılaşma adına söylenecek çok fazla bir şey olmadığını, çok istediklerini ancak bir türlü kazanamadıklarını aktardı. Kırmızı-beyazlı oyuncu Koray Arslan, yaptıkları mücadelenin yetmediğini, ellerinden gelen herşeyi yapmaları gerektiğini Antalyaspor’un 3 galibiyete ihtiyacı olduğunu belirtti.

"HER İKİ TARAFINDA KAZANABİLECEĞİ BİR MAÇ OLDU"

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Mendiondo Lopez, çok zorlu bir karşılaşma olduğunu, Antalya’nın da çok iyi bir oyun ortaya koyduğunu açıkladı. Şansın Sivas’tan yana olduğunu belirten Lopez, her iki tarafında kazanacağı bir maçtan kendilerinin galip ayrıldığını aktardı.

Sivassporlu Cicinho, Avrupa’ya gitmek isteklerinin en büyük hedefleri olduğunu, çok önemli bir galibiyet aldıklarını açıkladı. Sivassporlu oyuncu Ziya Erdal, oyundan ziyade mücadelenin ortaya çıktığı bir karşılaşma olduğunu, galibiyet golünü bulduktan sonra skoru koruduklarını açıkladı. Antalyaspor karşısında 3 puan alarak Avrupa hedefine bir adım daha yaklaştıkalarını aktaran Erdal, Beşiktaş maçını kazanarak Avrupa’ya gitmek istediklerini belirtti.



CİHAN

Yorumlar