Caner Erkin: Özgüven böyle bir performans ortaya çıkartıyor

Fenerbahçe'nin başarılı sol kanat oyuncusu Caner Erkin, sürekli forma giymenin kendisine özgüven getirdiğini belirtti. Caner, "Özgüven geldiği için de böyle bir performans ortaya çıkıyor." dedi.Sarı - lacivertli futbolcular Caner Erkin ve...

Google Haberlere Abone ol
Caner Erkin: Özgüven böyle bir performans ortaya çıkartıyor

Fenerbahçe'nin başarılı sol kanat oyuncusu Caner Erkin, sürekli forma giymenin kendisine özgüven getirdiğini belirtti. Caner, "Özgüven geldiği için de böyle bir performans ortaya çıkıyor." dedi.

Sarı - lacivertli futbolcular Caner Erkin ve Selçuk Şahin Cihan Haber Ajansı'na şampiyonluğu değerlendirdi. Caner Erkin, Fenerbahçe camiasının ve kendilerinin istediği şampiyonluğu elde ettiklerini kaydederek, şöyle konuştu: "Her sene en üst olmak zorundayız. Her sene ligi şampiyon bitirmek zorundayız. Bunu da başardık. Ben de çok mutluyum. İnşallah bütün seneler bu şampiyonluklar gelir."

Bu yıl ortaya koyduğu performansla ilgili de Caner Erkin, "Önceki senelerde de iyi performanslarım olmuştu; ama üst üste bu kadar uzun süreli olmadı. Bu yılki performansımı sürekli oynamaya bağlıyorum. Her maç ilk 11'de maça çıktığım için bir özgüven geliyor. Özgüven geldiği için de böyle bir performans çıkıyor ortaya." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Caner, sarı - lacivertli kulüpte kalıp kalmayacağı yönünde de "Başkanımızla oturup konuşacağız. Şu an onunla ilgili bir sıkıntı yok." demekle yetindi.

SELÇUK ŞAHİN: BİRÇOK ŞEYLE UĞRAŞTIK; AMA SONUÇTA GÜLEN TARAF BİZ OLDUK

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin ise şampiyon oldukları için mutlu olduklarını belirterek, "Çok mücadeleci oldu bizim adımıza; ama sonuçta gülen taraf biz olduk." dedi.

Çok mutlu olduklarını kaydeden Selçuk, şöyle konuştu: "Bir sene boyunca uğraştığımız emeğin kaynağını almamız çok güzel. Biraz da erken yaşadık şampiyonluğu lig bitmeden o yüzden çok mutluyuz. Çok mücadeleci oldu bizim adımıza birçok şeyle uğraştık : ama sonuçta gülen taraf olduk. Hak eden herkesi kutluyorum."

Geçen hafta oynanan Kardemir Karabükspor maçında taraftarların 'Herkes ölsün, Selçuk Şahin yaşasın' şeklindeki esprili tezahüratıyla ilgili olarak da Selçuk, "Oyuna girerken öyle bir tezahurat duydum. Hoşuma gitti açıkçası, tabii taraftarımız tarafından sevilmemiz güzel. Olumlu şeyler bizleri de olumlu etkiliyor. Son dönemlerde böyle güzel şeyler söyleniyor mutluyum o yüzden." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar