Caja: Bursaspor'a güç katmaya geldim

Bursaspor'un sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığı orta saha oyuncusu Renato Caja İstanbul’a geldi.

Google Haberlere Abone ol
Caja: Bursaspor'a güç katmaya geldim

Bursaspor'un sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığı orta saha oyuncusu Renato Caja İstanbul’a geldi. Türkiye’nin en büyük takımlarında birine geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Caja, “Güçlü olan kadroya bir güçt de ben katmaya geldim.” dedi.

Bursaspor, sözleşmesi devam etmesine rağmen ülkesi Arjantin'e dönen Pablo Martin Batalla'nın yerine aradığı futbolcuyu Brezilya'da buldu. Yeşil-beyazlı kulüp, Brezilyalı orta saha oyuncusu Renato Caja'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Brezilya'dan gelen Renato Caja, Atatürk Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin en büyük takımlarında birine geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Caja, “Güçlü olan kadroya bir güçte ben katmaya geldim. Türkiye’nin çok kuvvetli bir ligi olduğunu, yarışmacı takımlarının olduğunu, Bursaspor’un da çok güçlü bir takım olduğunu biliyordum. Kendim için de Bursaspor için de iyi olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

'TARAFTARLAR BENİM KİM OLDUĞUMU GÖRECEK'

Bir gazetecinin, “Batalla’nın mevkisine transfer olarak geldiniz, onun yerini dolduracağınıza inancınız var mı?” sorusuna Caja, “Kendisini duydum, görüntülerini izledim. Kendimi kimseyle kıyaslamak istemiyorum. Onun bir stili vardı, benim de farklı bir stilim var. Gün geçtikçe bunu göstereceğim. Taraftarlar da benim kim olduğumu görecek.” diye konuştu.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen ise şu an için ihtiyaçları olan transferi yaptıklarını söyledi. Takviyeler yapmaya davam edeceklerini dile getiren Şen, bir iki transferleri daha iyi olacağını sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar