Buz: Büyük taraftarlarımızın önünde ne olursa olsun kazanmak için çıkacağız

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında konuk edecekleri Galatasaray maçını kazanacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Buz: Büyük taraftarlarımızın önünde ne olursa olsun kazanmak için çıkacağız

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında konuk edecekleri Galatasaray maçını kazanacaklarını söyledi.

Deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçın rövanşında 16 Nisan Çarşamba günü oynayacakları Galatasaray maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen İrfan Buz, Bursaspor'un da büyük bir camia olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, kendi sahalarında her zaman kazanmak için oynadıklarını dile getirdi. Cesaretle ve futbolcuların ruhunu sahaya yansıtarak oynayacağını belirten Buz, maçın önemine de dikkat çekerken şunları söyledi:

"Rakibimiz Galatasaray büyük bir kulüp ama biz de büyük bir camia ve büyük bir takımız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Futbolcular adına da konuşabilirim. Kesinlikle onlar terlerinin son damlasına kadar her şeylerini ortaya koyacaklar. Bu müsabakayı kendi sahamızda büyük taraftarlarımızın önünde ne olursa olsun kazanmak için oynayacağız."

"BURSASPOR İÇİN BÜYÜK BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ"

Çarşamba günü Bursaspor için çok büyük bir maça çıkacaklarını da belirten Buz, "Rakibimizi saygıyla karşılıyoruz. Büyük bir kulüp ama biz de büyük bir camia ve büyük bir takımız." diyerek şöyle devam etti:

"Kendi sahamızda oynuyoruz. Turu geçmek ve finale kalmak istiyoruz. Bursaspor için çok önem arseden büyük bir maça çıkacağız. Taraftarlarımız içinde şunu söylemek istiyorum. Gel gitli bir müsabaka olabilir ne olursa olsun arkamızda olsunlar. Son 4 maçta görüldüğü gibi futbolcularımız arzulu istekli, geriye de düşsek takımımız dönebilir. Buna inanıyorum. Onlar büyük takım olabilir ama biz de büyük Bursaspor'uz."

"SEZONUN MAÇI DİYEBİLİRİZ"

Buz, maç kadrosuyla ilgili bir soruya ise "İdeal 11'i her zaman sahaya sürmeye çalışıyoruz ama müsabakalara göre farklı oyuncular oynayabiliyor." diyerek şöyle cevap verdi:

"Ne olursa olsun Bursaspor formasını taşıdığınız zaman her şeyinizi ortaya koymalısınız. Sezonun maçı diyebiliriz buna. Hedefimiz kupa. Futbolcularımız inanılmaz derecede özverili, bu maçı bekleyecekler, odaklanacaklar ve mücadele vererek Bursaspor'a layık olmaya çalışacaklar. Sonuç ne olursa olsun."

"TARAFTARLARIMIZ FORMALARI İLE GELSİN"

Kendisinin de taraftarlarla buluşacağı için heyecanlı olduğunu ifade eden Buz, "Heyecan var. Gerçekten taraftarlarımızı özledik. Ben onları özledin. 2010 yılında onları gördük. Gerçekten büyük bir gücü arkamıza alacağız. 12. adam gibi bizi destekleyeceklerdir. Yeşil-beyazlı formalarıyla gelebilirlerse, forma yoksa da yeşil kıyafetlerle gelirlerse birlik beraberliğimizi daha iyi gösterir." diye konuştu.

Buz, Yasin ve Fernandao'nun performansının sorulması üzerine, "Yasin arkadaşımız uzun bir zaman sonra oynadı. Avusturya milli takımında da oynadı. İnandığım için formayı verdim. O da çıktı iyi oynadı. Fernandao da aynı şekilde iyi oynuyor." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar