Büyükçekmece'den kura değerlendirmesi

- Demir İnşaat Büyükçekmece Kulübü Başkanı Hasan Akgün: "Avrupa'da ülkemizi ve Büyükçekmece'yi en iyi şekilde tanıtacağız"

Google Haberlere Abone ol
Büyükçekmece'den kura değerlendirmesi


İSTANBUL (AA) - Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Kulübü Başkanı Hasan Akgün, FIBA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde tanıtacaklarını bildirdi.

Almanya'nın Münih kentinde gerçekleştirilen FIBA Avrupa Ligi kura çekiminde, ön eleme turunda Romanya'nın Mureş takımıyla eşleşen Demir İnşaat Büyükçekmece Kulübü'nün başkanı Akgün, yaptığı açıklamada, amaçlarının bu yıl da ligde kalmak olduğunu belirterek, "2011 yılında kurulup beşinci yılında Avrupa'da mücadele eden takımımız, ön elemeyi Romanya'nın Mureş takımı ile oynayacak. Avrupa'da ülkemizi ve Büyükçekmece'yi en iyi şekilde tanıtacağız." ifadelerini kullandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın ise Mureş'in çok bildikleri bir rakip olmadığını vurgulayarak, "Yaz döneminde eleme maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Rakibimizi geçip, Avrupa'da yolumuza devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar