Bursasporlu Fernandao: Yeni sezonda daha çok çalışacağım

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun devre arasında Brezilya'nın Bahia ekibinden transfer ettiği Jose Fernandao Viana de Santana, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı krampon, "Yeni sezonda daha çok çalışıp, takıma atacağım...

Google Haberlere Abone ol
Bursasporlu Fernandao: Yeni sezonda daha çok çalışacağım

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun devre arasında Brezilya'nın Bahia ekibinden transfer ettiği Jose Fernandao Viana de Santana, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı krampon, "Yeni sezonda daha çok çalışıp, takıma atacağım gollerle katkı sağlamak istiyorum." dedi.

Yeşil beyazlı kulübün resmi televizyonu Bursaspor TV'ye konuşan Fernandao, yeni sezon öncesi taraftarlara mesaj gönderdi. "Bu sezon daha çok çalışacağım." diyen ve geçtiğimiz sezonda yaşadıkları hakem hatalarından yakınan tevrübeli krampon şunları kaydetti:

"Daha çok çalışıp, takıma atacağım gollerle katkı yapmak istiyorum. Sezonun ikinci yarısında birçok maçta hakem hatasıyla karşılaştık. Hakem hataları, gerçekten geçtiğimiz sezon çok oldu. Tabiî ki hatalar, sadece bizim için değil, birçok takım için oldu. Biz hata yaptığımızda nasıl ceza alıyorsak, hakemler de ceza almalı.

Zaten Türkiye Ligi, rekabet düzeyi yüksek bir lig. Takımlar birbirlerine yakın. Böyle olunca oynamak gerçekten zevkli oluyor. Burası benim gibi mücadeleyi seven oyuncuların hoşlandığı bir lig. Ancak hakemler daha dikkatli olmalı.

Yeni sezonun benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü sezon başında takımla birlikte olacağım. Yeni sezondaki hedeflere oynayacağım futbol ve atacağım gollerle katkı koymak istiyorum."

CİHAN

Yorumlar