Bursaspor'da gergin antrenman

Spor Toto Süper Ligin 29. haftasında deplasmanda Sivasspor ile yapacak olan Bursaspor'un çalışması gergin geçti.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'da gergin antrenman

Spor Toto Süper Ligin 29. haftasında deplasmanda Sivasspor ile yapacak olan Bursaspor'un çalışması gergin geçti. Antrenman sırasında tartışan ve çalışmanın sonunda kavga eden futbolcular Şener ve Taşkın'ı takım arkadaşları ayırdı.
Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Gribal enfeksiyon geçiren Volkan Şen ve Ferhat Kiraz takımla birlikte idmana katıldı.
    Isınma çalışmasının ardından gruplar halinde yarım kalede maç yapan Yeşil-beyazlı futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlendi. Antrenmanda ikili mücadeleler sırasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

ŞENER VE TAŞKIN KAVGA ETTİ

    Pozisoyna sert girme nedeniyle orta sahaya oyuncusu Taşkın ile Şener arasında tartışma çıktı. İkili antrenman sonunda ise kavga etti. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle kavga büyümeden yatıştırıldı. Teknik Direktör İrfan Buz ise kardeşler arasında böyle tartışmaların olabileceğini, bunun futbolcuların hırsını ortaya koyduğunu dile getirdi.
Bu arada, antrenman öncesinde Bahçeşehir Koleji Bursa Modern Ana Okulu öğrencileri tesislere gelerek futbolcularla görüştü. Minik öğrenciler futbolcular için yaptıkları resimleri hediye etti. Ayrıca öğrenciler, Türkiye Kupası’nı temsilen hazırladıkları minyatür kupayı kaptan İbrahim Öztürk’e hediye etti.
    Bursaspor, yarın sabah saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından öğlenden sonra İstanbul'a gidecek.
CİHAN

Yorumlar