Bursaspor’da Erkan Körüstan yönetimi ibra edildi, borç 43 milyon TL

Bursaspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı, Atatürk Spor Salonu'nda başladı. Mevcut yönetimin faaliyet ve mali raporlarının okunduğu kongrede, Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu oy çokluğu ile ibra edildi. Kulübün 43...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor’da Erkan Körüstan yönetimi ibra edildi, borç 43 milyon TL

Bursaspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı, Atatürk Spor Salonu'nda başladı. Mevcut yönetimin faaliyet ve mali raporlarının okunduğu kongrede, Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu oy çokluğu ile ibra edildi. Kulübün 43 milyon TL borcu bulunduğu belirtildi.

Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüneyt Özkan'ın yarıştığı kongreye, mevcut Başkan Erkan Körüstan katılmadı. Divan Kurulu'nun aldığı karar gereği, her üyeye salon girişinde bileklik takıldı. Bilekliği olmayan üyeler salona alınmadı. Ayrıca, kongrenin düzeni açısından misafir kabul edilmedi.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’nın konuşması ile başlayan kongrede, mevcut yönetim kurulu üyesi İlyas Kocaefe, faaliyet ve mali raporu okudu. Yönetim kurulu üyesi İlyas Maden ise denetim raporunu sundu. Bursaspor'un borcunun 43 milyon 255 bin TL olduğu belirtildi.

ERKAN KÖRÜSTAN YÖNETİMİ İBRA EDİLDİ

Ardından, yönetim ve denetim kurulunun ibrasına geçildi. Tartışmaların yaşandığı ibra sırasında, yönetimin ibra edilmediğini savunan kongre üyeleri oyların tek tek sayılmasını istedi. Bu sırada mevcut yönetim kurulu üyeleri ile bazı taraftarlar arasında tartışma yaşandı. İkinci Başkan Rıdvan Şen ile bazı taraftarlar tartıştı. Ardından, Erkan Körüstan yönetimi oy çokluğu ile ibra edildi.

89 KİŞİNİN DERNEK ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ

Kongrede ayrıca, aidat ödemelerini zamanında yapmadıkları için tüzük gereği üyelikleri askıya alınan 89 üyenin dernek üyeliği, oy birliği ile düşürüldü.

CİHAN

Yorumlar