Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Bursaspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına 1 buçuk aylık iznin ardından başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Antrenman öncesi teknik heyet ve fubolcular...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Bursaspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına 1 buçuk aylık iznin ardından başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Antrenman öncesi teknik heyet ve fubolcular basına toplu poz verdi. Şenol Güneş, çalışma öncesi saha ortasında futbolcularla toplantı yaparak yeni transferler Bakaye Traore, Emre Taşdemir ve Aydın Karabulut’u futbolculara tanıttı. Ardından yürüyüş ile başlayan antrenman hafif tempolu ısınma koşuları ile devam etti. Teknik Direktör Güneş ve yardımcıları da futbolculara eşlik etti.

BELLUSCHİ VE FERNANDAO YARIN KATILACAK

Antrenmana 26 futbolcu katıldı. Fernando Belluschi ve Fernandao'nın takıma yarın katılacağı belirtildi. Hafif sakatlığı bulunan Fransız kaleci Sebastian Frey salonda çalışmalarını sürdürürken, Nijeryalı futbolcu Taye Taiwo’nun Bursa’ya dönmeyeceği ifade edildi.

YENİ TRANSFERLER TAKIMLA ÇALIŞTI

İtalya’nın Milan takımından renklerine bağladığı Traore, Ankaragücü’nden transfer edilen Emre Taşdemir ve Sivasspor’dan takıma katılan Aydın Karabulut yeşil-beyazlı takımda ilk antrenmanına çıktı. Ayrıca altyapıdan bu sene takıma 5 futbolcu dahil edildi. Genç futbolcular Mehmet Zeki Çelik, Ertuğrul Ersoy, Süheyl Çetin, Muhammet Şengezer ve Oğulcan Şahin antrenmanda yer aldı.

9 FUTBOLCU ANTRENMANA KATILMADI

Bu arada, kaleci Frey, Fernandao, Taiwo ve Belluschi dışında Oğuzhan Aynaoğlu, Colin Kazım, Taşkın Çalış, Pinto ve Bekir Sevgi antrenmanda yer almadı. Bu 5 futbolcunun çalışmalarına Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde devam edeceği kaydedildi.

Bursaspor takımı, günde çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek. CİHAN

Yorumlar