Bursaspor taraftarlarından tam destek

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftası kapanış maçında Bursaspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor taraftarlarından tam destek

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftası kapanış maçında Bursaspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geliyor.
Yeşil beyazlı taraftarlar, Kayseri Erciyesspor maçına yoğun ilgi gösterdi. Stadyumu dolduran taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi.

Karşılaşma öncesi futbolcuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar oyunculara alkışlayarak destek verdi. Yeşil beyazlı taraftarlar tribünlerde ‘Onurunla duruşunla şerefinle’, ‘10’un bunun şunun değil armanın aşığıyız’ şeklinde pankart açtı.

XAVİ ŞAMİL

Bu arada, takımdaki istikrarı ile başarı taraftarların gönlünde taht kuran Şamil Cinaz için ilginç bir pankart açıldı. Kapalı tribünde açılan pankartta, başarılı futbolcu Barcelona’nın yıldızı Xavi’ye benzetildi. Taraftarların, "Xawil fan clup. Tüm varlığı ile oynayan bizim baş tacımızdır" yazılı pankart açtığı gözlendi. Taraftarlar ayrıca Şamil'e çiçek takdim etti.

MUSA’NIN YERİNE BASSER

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Trabzonspor maçının kadrosundan tek değişikliğe gitti. Trabzonspor maçındaki oyunuyla eleştirilen Musa Çağıran yedek kalırken, yerine Basser orta alanda görev aldı.

DAUM VE HİKMET KARAMAN BİRARAYA GELMEDİ

Öte yandan, Bursaspor'un eski teknik direktörü Hikmet Karaman, Kayseri Erciyesspor'un başına geçtikten sonra ilk resmi maçında eski takımına rakip oldu. Bursaspor'dan ayrıldıktan 137 gün sonra Bursa'ya gelen teknik direktör Hikmet Karaman ile Christoph Daum'un maç öncesi bir araya gelmemesi dikkat çekti.

İki teknik adam, birlikte basına görüntü vermezken, bazı yeşil-beyazlı futbolcular, eski teknik direktörlerinin yanına giderek 'hoş geldin' dedi.

CİHAN

Yorumlar