Bursaspor, kamp için Kartepe’ye gitti

Bursaspor takımı, sezon başı hazırlıklarını sürdürmek için Kartepe’ye gitti.     Yeşil-beyazlı takımı, Özlüce Tesisleri’nden Başkan Recep Bölükbaşı ve Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen yolcu etti. Öğle saatlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, kamp için Kartepe’ye gitti

Bursaspor takımı, sezon başı hazırlıklarını sürdürmek için Kartepe’ye gitti.

    Yeşil-beyazlı takımı, Özlüce Tesisleri’nden Başkan Recep Bölükbaşı ve Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen yolcu etti. Öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri’nden hareket eden takımda 31 futbolcu yer aldı. Yeşil-beyazlılar, bugün kamp yapacağı otele yerleşecek ve saat 18.30’da ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

RECEP BÖLÜKBAŞI: BİRLİK BERABERLİK BAŞARIYI GETİRECEK

    Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımın hareketi öncesinde yapmış olduğu konuşmada şunları ifade etti:

     “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımımız 2.etap çalışmaları için bugün Kartepe’ye gitti. İnşallah kaza, bela, sakatlık olmadan bir kamp dönemi geçiririz. Kampın ardından Avrupa Ligi maçına çıkacağız. Burada yapılan antrenmanlarda çok iyi çalıştılar. İyi bir teknik ekibimiz var. Şuan kulübümüzde her şey çok güzel, yüzler gülüyor. İnşallah daha da iyi olacak. Bugün CAS’dan resmi bir açıklama gelmedi fakat çıkan haberler kararın onandığı doğrultusunda. Eskişehirspor ve Sivasspor takımları için üzüldüm. Ama CAS, UEFA'nın vermiş olduğu kararı onadı ve Avrupa kupalarına biz katılacağız. Bursaspor, olarak ülkemizi en iyi şekilde Avrupa kupalarında temsil edeceğiz. Avrupa kupalarına katılma geleneğimizi sürdürüyoruz.”

    İyi bir kadroları olduğunu belirten Başkan Bölükbaşı, “İnşallah bu hazırlık dönemi de iyi geçer Avrupa maçlarına ve süper lig maçlarına en iyi şekilde hazırlanırız, taraflarımıza başarılı bir Bursaspor izletiriz. Geçmiş dönemde taraftarlar arasında bir bölünme vardı. Fakat şuan güzel bir hava hakim, her kesimden birlik beraberlik mesajları geliyor. Bu birlik beraberlik mesajları futbolcularımıza da olumlu şekilde yansıyor. Bu birlik beraberlik sezon sonunda başarı olarak yansıyacak.” diye konuştu.

SERDAR AZİZ: KAMP BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

    Başarılı futbolcu Serdar Aziz ise iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini söyledi. Serdar Aziz, “Bu tür sezon başı kampları futbolcular için çok önemli. Avrupa ligi maçımıza az bir süre kaldı bu kısa süreli kamp dönemini iyi geçirmek istiyoruz. Umarın Allah kaza bela vermez, sakatlıksız bir kamp dönemi geçirip maçımıza çıkarız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar