Bursaspor, Fenerbahçe'ye sıkı hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig’in 27’inci haftasında 31 Mart Pazartesi akşamı deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, Fenerbahçe'ye sıkı hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig’in 27’inci haftasında 31 Mart Pazartesi akşamı deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının ardından teknik direktörlüğe getirilen İrfan Buz da ilk idmanına çıktı.

Çiçeği burnundaki teknik direktör İrfan Buz nezaretinde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu görüldü. Teknik Direktör İrfan Buz’un futbolcularla şakalaşması kameralara yansıdı. Buz, önce Civelli ile şakalaştı, ardından Belluschi ile kısa bir süre görüşme yaptı.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, İkinci Başkan Rıdvan Şen ile birlikte Bursaspor İcra Kurulu Üyesi Ali Ay da antrenmanı takip etti. Antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Sakatlığı devam eden Serdar Aziz takımdan ayrı düz koşu yaparken, U-17 milli takımında bulunan genç golcü Enes Ünal antrenmana katılmadı.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam edecek.
CİHAN

Yorumlar