Bursaspor Başkanı Körüstan: Holmen ile ilgili çalışmalarımız var

Bursasspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Fenerbahçeli Holmen'i transfer etmek için çalışmaları olduğunu açıkladrı.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor Başkanı Körüstan: Holmen ile ilgili çalışmalarımız var

Bursasspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Fenerbahçeli Holmen'i transfer etmek için çalışmaları olduğunu açıkladrı.
    
    Son transfer haklarını yabancı orta sahadan yana kullanacaklarını ifade edenKörüstan, "Basına çıktığı için Holmen’i söyleyebilirim. Holmen ile ilgili çalışmalarımız var. Fenerbahçe’den ret cevabı aldık. Ama umutlarımız var. Çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

    Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, takıma özellikle orta saha başta olmak üzere yeni takviyeler yapacaklarını belirtti.

    Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, yeni transferleri Brezilyalı forvet Jose Fernandao Viana De Santana ile Oğuzhan Aynaoğlu'nun basına basına tanıtım programında açıklamalarda bulundu.

    Özlüce Tesisleri’nde yapılan futbolcu tanıtım programında basın mensuplarının transferle ilgili sorularını cevaplayan Başkan, “İnşallah çok iyi olacak. Bu sene zaman kısıtlı. Bugün iki transferi gördünüz. Orta sahaya da transfer yapmak istiyoruz. Başka transferlerde olacak. Ama en önemli transferimiz orta saha. Bununla ilgili 3-4 adayımız var. Çalışmalarımız devam ediyor. Bir tane yabancı hakkımız var. Onu da orta saha için kullanacağız. En kısa sürede transferlerimizi tamamlayıp, maçlara yetiştirmek istiyoruz.” dedi.

    Transfer ile ilgili isim vermek istemeyen Başkanı Erkan Körüstan, ısrarlı sorular karşısında; “İsimle ilgili bir şey istemiyorum. Basına çıktığı için Holmen’i söyleyebilirim. Holmen ile ilgili çalışmalarımız var. Fenerbahçe’den ret cevabı aldık. Ama umutlarımız var. Çalışmalarımız devam ediyor.” açıklamasını yaptı.


BATALLA'YA TEKLİF YOK

    Körüstan, takımdan ani bir şekilde ayrılan Batalla ile ilgili soruya ise; “Batalla ile ilgili bize gelen teklif yok. Biz de basından takip ediyoruz. Ciddi olarak Pinto ve Batalla'ya gelen teklifler yok. Diğer futbolculara da yok. Daha önce hocanın da dediği gibi Hakan Aslantaş ayrılmak istiyor. Onun dışında birkaç tane genç arkadaşımız daha var. Diğer oyunculara teklif gelirse bakılır.” şeklide konuştu.

     Ligin ilk yarısını da değerlendiren Başkanı Erkan Körüstan sözlerini şöyle sürdürdü:
    
    “İlk yarıyı isteğimiz yerde bitiremedik. 4-5 puan daha fazla alabilirdik. İkinci yarı çok daha iyi olacağını, kupada gidebildiğimiz yere kadar, hatta kupayı istiyoruz. Ligde de UEFA Kupası'na gidecek takım oluşturmak istiyoruz. Son 6-7 haftadır takımımız çok iyi top oynuyor. Bunu da herkes gördü. En iyi şekilde ligi tamamlayacağımızı düşünüyoruz.”

    Transferleri kampa yetiştirmek istediklerini anlatan Körüstan, “Kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. Yabancı transferler hemen netleşmiyor. Onun için alternatif de fazla. Ara transferde yoğun oluşuyor. Holmen ile ilgili konuştum. İsim söylemek istemiyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar