Bursaspor: 3 – Sivasspor: 3 (İlk yarı)

Stat: Bursa AtatürkHakemler: Volkan Bayarslan, Süleyman Özay, Arkın AkgölBursaspor: Frey, Şener, İbrahim, Serdar Aziz, Basser, Bekir, Belluschi, Ferhat, Sestak, Volkan, Fernandao Sivasspor: Korcan, Kadir, Cicinho, Navratil, Burhan, Ziya, Adem, Ümit, Aydı.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor: 3 – Sivasspor: 3 (İlk yarı)

Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Volkan Bayarslan, Süleyman Özay, Arkın Akgöl
Bursaspor: Frey, Şener, İbrahim, Serdar Aziz, Basser, Bekir, Belluschi, Ferhat, Sestak, Volkan, Fernandao
Sivasspor: Korcan, Kadir, Cicinho, Navratil, Burhan, Ziya, Adem, Ümit, Aydın, Aatıf Chahechouhe, Utaka
Goller: Dk. 3 Utaka, Dk. 33 ve 35 Burhan Eşer (Sivasspor), Dk. 7 ve 39 Fernandao, Dk. 10 Sestak (Bursaspor)

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursa'da karşılaşan Bursaspor ile Sivasspor maçın ilk yarısında 3-3 berabere tamamladı.

Sivasspor'u konuk eden Bursaspor, cezası nedeniyle karşılaşmayı kadın ve çocuklar önünde oynadı. Kadın ve çocuk taraftarların, "Her zaman her yerde en büyük Bursa" sloganları ile maça başlayan yeşil beyazlı ekipte tribünlerde renkli görüntüler oluştu.

3. dakikada konuk ekip golü buldu. Orta alanda Bursaspor'un faul beklediği bir pozisyonda kazanılan topla atağa kalkan Sivasspor, son olarak Burhan Eşer'in ceza sahası içindeki müsait arkadaşı Utaka'ya aktardığı topla gol geldi. Burhan Eşer'den aldığı pası iyi kullanan Utaka, plase bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 0-1.

7. dakikada kazanılan korner atışı sonrasında ev sahibi ekip Bursaspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada kazanılan korner atışını sağdan Belluschi, ceza sahasına gönderdi. Kafalardan sekerek ceza sahası dışına kadar gelen topu soldan Volkan Şen sert bir şutla kaleye doğru gönderdi. Defanstan dönen topla ceza sahasında buluşan Fernandao topu filelerle buluşturdu: 1-1.

10. dakikada Bursaspor 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Bu dakikada beraberlik golünün de moraliyle rakip takım kalesine yüklenen Bursaspor'da Fernandao ile Ferhat arasında yaşanan pas trafiği sonunda ikinci gol geldi. Fernandao'nun pasını alan Ferhat, kaleye çok sert bir şut attı. Kaleci Korcan'dan dönen topu bir anda önünde bulan Sestak sert bir vuruşla ağlara gönderdi: 2-1.

22. dakikada Fernandao'nun pası ile sağda topla buluşan Şener'in kale içine gönderdiği ortasında Volkan ve Sestak dokunamayınca Bursaspor net bir pozisyondan yararlanamadı.

32. dakikada orta sahadan Ferhat'ın gönderdiği topla Fernandao'u ceza hasasında buluştu, topu kontrol eden Fernandao'nun vuruşu kontrolü kadar güzel olmayınca meşin yuvarlak kaleci Korcan'da kalırken ev sahibi takım net bir golden oldu.

33. dakikada Sivasspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada rakibin atağından dönen topla Aydın ev sahibi takım kalesine doğru çalımlarla geldi. Aydın, sağdaki müsait pozisyondaki arkadaşı Burhan Eşer'e topu aktardı. Burhan Eşer ise sert bir şutla topu kaleci Frey'in sağından filelerle buluşturdu: 2-2.

35. dakikada Sivasspor tekrar öne geçti. Bu dakikada Aydın'ın uzun pası ile sağda buluşan Cicinho, pasında boş durumdaki Burhan Eşer'le topu buluşturdu. Burhan Eşer ise boş pozisyonda topu ağlara göndererek kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı: 2-3.

39. dakikada Bursaspor tekrar beraberliği yakaladı. Bu dakikada soldan kullanılan korner atışından gelen topa ön direkte Serdar Aziz kafayı vurdu, üst direkten dönen topu önünde bulan Fernandao bir anda yaptığı yarım vole vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı 3-3 berabere tamamlandı.
CİHAN

Yorumlar