Bursaspor 2. Başkanı Şen, yerel gazeteciyi tesislerden kovdu

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray’a evinde 5-2 mağlup olarak elenen Bursaspor'da fatura gazetecilere çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor 2. Başkanı Şen, yerel gazeteciyi tesislerden kovdu

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray’a evinde 5-2 mağlup olarak elenen Bursaspor'da fatura gazetecilere çıktı. İkinci Başkan Rıdvan Şen, takımın antrenmanını takip eden bir gazeteciyi 'yalan haber' yayınladıklarını iddia ederek tesislerden kovdu.

Hafta sonu oynanacak Elazığspor maçı hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekibin çalışması yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman sırasında sahaya gelen Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, tesislerin kapısında duran güvenlik ekiplerini yanına çağırarak, basın mensuplarına doğru yöneldi. Burada herkesin kendisini çekmesini isteyen Şen, sadece Sönmez Medya Spor Servisi temsilcilerinin bugün yapılan bir haberden dolayı dışarı çıkartılmasını istedi.

Yapılan haberin yalan olduğunu iddia eden Rıdvan Şen, "Biz Bursaspor yönetiminde olduğumuz sürece Bursa Hakimiyet bu kapıdan içeri giremeyecek. Siz yalan haber yaptınız ve bu yüzden dışarıya çıkacaksınız." dedi.

Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un "Hangi haberimiz yalan?" sorusuna cevap vermeyen Şen, güvenlikçilere gazetecinin tesislerden çıkartılması için talimat verdiği. Şen, "Ben sana sonra açıklama yaparım. Bundan sonra size antrenman yasak. Haydi, arkadaşlar gidecek." diye talimat verdi.

Basın mensuplarına tesislerin çıkışına kadar eşlik eden güvenlik ekiplerine, Sönmez Medya'nın bir daha tesislere alınmaması için talimat verildiği öğrenildi.

ELAZIĞSPOR MESAİSİ BAŞLADI

Öte yandan, teknik direktör İrfan Buz nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Son bölümde ise takımım yarı sahada çift kale maç yaptı. Dün oynanan Galatasaray maçında ilk 11'de forma giyen oyuncuları kondisyon salonunda ve havuzda çalıştı.

Yeşil-beyazlılar, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak ve Özlüce Tesisleri’nde kampa girecek.
CİHAN

Yorumlar