Bursa'da kadın dernekleri yeni statta pasta kesti, şampiyonluk istedi

Yedinci Şehir Enstitüsü ile Çalıkuşu Platformu öncülüğünde yapımı devam eden Timsah Arena Stadı'nda bir araya gelen kadın kuruluşları, pasta kesip yeni seçilecek başkandan şampiyonluk istedi.2010 yılındaki şampiyonluğun ardından her...

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da kadın dernekleri yeni statta pasta kesti, şampiyonluk istedi

Yedinci Şehir Enstitüsü ile Çalıkuşu Platformu öncülüğünde yapımı devam eden Timsah Arena Stadı'nda bir araya gelen kadın kuruluşları, pasta kesip yeni seçilecek başkandan şampiyonluk istedi.

2010 yılındaki şampiyonluğun ardından her yıl şampiyonluğu kutlayan kadınlar, bu kez Timsah Arena Stadı'na geldi. "Her yıl pasta kesip, geçmişi anmak istemiyoruz. Yeni şampiyonluk kutlamaları yaşamak istiyoruz." sloganıyla kutlama yapan kadınlara Bursaspor'un yarın yapacağı kongrede aday olan Mesut Mestan da destek verdi. Bursaspor pastasını kesen kadınlar, adaylardan yeni şampiyonluklar istedi.

Yedinci Şehir Enstitüsü Başkanı ve Çalıkuşu Platformu Koordinatörü Mutlu Çınar, bu etkinliği Bursaspor'un şampiyon olduğu 16 Mayıs'ta yapmayı planladıklarını ancak Soma'daki facia nedeniyle ertelediklerini belirtti. Bugün ise Nene Hatun'un ölüm yıldönümünde Bursaspor'un 4. Şampiyonluk yıldönümünü andıklarını ifade etti.

Emine Örnek Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Emine Örnek ise yaptığı açıklamada, "4 yıl önce şampiyon olan takımımız için temsili kupa yaptırdık. Ayrıca şampiyonlukta büyük emeği olan merhum başkanımız İbrahim Yazıcı’yı anmadan da geçemeyeceğim." dedi.

Örnek, yarın yapılacak kongrede seçilecek başkana 'Bacıbeyi ödülü' vereceklerini sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar