Bursa derbisinde dostluk hakim

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Bursaspor ile İnegölspor karşı karşıya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bursa derbisinde dostluk hakim

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Bursaspor ile İnegölspor karşı karşıya geliyor.
Maçın televizyondan canlı verilmesine rağmen binlerce Bursaspor taraftarı Atatürk Stadı'na gelerek takımını destekledi. Tribünleri dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan oyuncularını tek tek tribüne çağırarak alkışlarla moral verdi.
Karşılaşmayı kendilerine ayrılan bölümde izleyen İnegölspor taraftarları da takımlarına destek verdi. İki takım taraftarları arasında zaman zaman güzel görüntüler oluştu. İnegölspor taraftarları ile ortak tezahürat yapan Bursaspor taraftarları, her iki takımı da alkışlamayı ihmal etmedi.
BURSAPOR A TAKIMLA SAHADA
Kupayı ciddiye aldıkları açıklamasını yapan Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, İnegölspor karşısına da A kadrosuyla çıktı. Bursaspor mücadeleye, Sebastien Frey, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şamil Çinaz, Fernando Belluschi, Colin Kazım, Musa Çağıran, Murat Yıldırım, Stanislav Sestak 11'i ile başladı.
İnegölspor ise şu kadro ile maça başladı: Ali Türkan, Kemal Hastürk, Bilal Özdemir, Berk Baran, Raif Demir, Berkay Günay, İlker Cihan, R.Soner Cihan, Mehmet Can Işık, Çağdaş Topal, Gökhan Güleç
CİHAN

Yorumlar