Burak'ın topu neden sekiyor? Sırrı ortaya çıktı!

Burak Yılmaz'ın, Fenerbahçe maçının 11. dakikasında yaptığı vuruş hala tyükselişılıyor. Gerçek neden 48 saat sonra ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Burak'ın topu neden sekiyor? Sırrı ortaya çıktı!
Burak Yılmaz'ın, Fenerbahçe maçının 11. dakikasında yaptığı darbe hala tyükselişılıyor. Gerçek neden 48 saat sonra ortaya çıktı.

Süper Lig'in zirvesini yine belirleyen Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası son yılların en iri tyükselişması yaşanmıştı. Sarı Lacivertli ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona eren mücadelenin ilk kritik konumu 11. dakikada yaşanmıştı. Umut Bulut'un pasına hareketlenen Burak Yılmaz, kaleci Volkan Demirel'le karşı karşıya kalmış ve aşırtma bir darbe yapmıştı.

Meşin yuvarlak kale direğinin üstünden auta çıkmış, Fenerbahçeliler derin bir soluk alırken, Galatasaraylılar kaçan pozisyonun üzüntüsünü yaşamıştı. Maç sırasında dikkat çekmeyen bir detay, 90 dakika bitiminde sosyal medyada çok çok fazla tyükselişılır duruma gelmişti. Yayıncı kurum Lig TV, yaşanan tyükselişmalar sonrası konumu bütün kameralardan yine yine verme gereği duymuş, hatta Maraton programının moderatörü, ehil televizyoncu Şansal Büyüka konuyla ilgili bir izahat yapmak mecburiyetinde kalmıştı.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar