Burak Yılmaz: Herşeyi düzelteceğimize söz veriyoruz

Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, son haftalarda aldıkları sonuçlarla taraftarları üzdüklerini bildiklerini fakat herşeyi düzeltecekleri konusunda taraftarlarına söz verdiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Burak Yılmaz: Herşeyi düzelteceğimize söz veriyoruz

Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, son haftalarda aldıkları sonuçlarla taraftarları üzdüklerini bildiklerini fakat herşeyi düzeltecekleri konusunda taraftarlarına söz verdiklerini söyledi.

Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, Bursaspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-2 berabere kaldıkları için üzgün olduklarını belirterek, “Üzerimizde çok büyük bir şanssızlık var. Dün 2-0’ken 2-2 oldu. Kendi hatalarımızdan dolayı yaşanan bir sonuç. Çok rahat 3-0, 4-0 kazanabileceğimiz bir maçı 2-2 bitirdik. Bunun için çok üzüntülüyüz; ama bu maçın bir ayağı daha var. Bu yüzden bu maçı bir kenara bırakıp önümüzde bir Konya maçı var, ona hazırlanmalıyız. O maçı kazanıp iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Yani dün yaşanan bir şansızlıktı, geçti. Bir ayağı daha olduğu için çabuk unutmak lazım. Performansımın iyi olması galip gelemediğimiz için çok önemli değil. Takım için oynuyorum. Galip gelemedikten sonra bireysel oyunların bir önemi olmadığını düşünüyorum." dedi.

Teknik direktör Roberto Mancini ile aralarında bir sıkıntı olmasının imkansız olduğunu kaydeden Burak Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Roberto Mancini ile çalıştığım için çok mutluyum, gururluyum. Kendisinin hocalığını konuşmak değerlendirmek bana değil, kimseye düşmez. Nerelerde, ne şekillerde kanıtladığı ortada. Hocam baba gibi. Aramızda bir sıkıntı olmasına imkan yok çünkü onun hiç kimseyle bir problemi olacağını düşünmüyorum ki o da çok üzülmüş böyle haberlere. Belki de arası en iyi benimledir hocamızın. Sürekli beni çağırıp konuşuyor. Benim ona hiçbir yanlışım olmadı, beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum. Gururluyum onunla çalışmaktan. Yani kaybetsek de kazansak da, benim ve bizlerin yanında. Ben hocamızla çalıştığımız için hem kendimi hem arkadaşlarımın şanslı olduğunu düşünüyorum. Wesley Sneijder golden 20 - 25 saniye sonra bana gelip sarılıyor artık bununla da alakalı bir şeyler söylemeyeyim. Bu haberlerin neden çıktığını sizler de biliyorsunuz, geldi sarıldı bu mu tepki? Yorum bile yapmak istemiyorum."

Bu sene aldıkları sonuçlardan dolayı taraftarları üzdüklerini bildiklerini ifade eden yıldız futbolcu, "Çok başarılı bir sürecin ardından ki şu anda da hiçbir şey bitmedi; Türkiye Kupası ve Ligde devam ediyoruz. 2 senedir çok başarılı geçen sürecin ardından bu sene biraz o başarıların gerisinde kaldığımız için üzdüğümüzü biliyoruz. Ama söylemek istediğim TT Arena’ya çıktığımızda kimseden korkmuyoruz. Oraya gelen rakipleri eziyoruz, parçalıyoruz, bu da taraftarın sayesinde oluyor. Eğer maça çıkarken sıkıntı yaşarsak taraftarımızla, o zaman Galatasaray’ın en büyük gücü bitmiş olur. Onları üzdüğümüzün farkındayız ama şu an birlik olma, aile olduğumuzu gösterme zamanı. Bizler hatamızla da doğrumuzla da bir bütünüz. Bizler onlar için, onlar bizler için var. Hatalarımızla onları üzdüğümüz için özür diliyoruz ama her şeyi düzelteceğimize söz veriyoruz. Galatasaray’ın en büyük gücü taraftarıdır, taraftar konusunda sıkıntı yaşarsak büyük güç kaybederiz. Rakiplerin de isteği bu. Zaman kenetlenme, aile olma zamanı. Taraftar da bunu yapacaktır. Ligde sonuna kadar kovalayacağız, Allah'ın izniyle seneler sonra kupayı buraya getireceğiz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar