Brezilya öncesi Rusya’nın kaptanı kadrodan çıkartıldı

Sakatlığı geçmeyen Rusya Milli Futbol Takımı’nın kaptanı Roman Şirokov, kadrodan çıkarıldı.2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Rusya Milli Futbol Takımı, Brezilya’ya kaptanı Roman Şirokov’u götürmüyor. Nisan ayında...

Google Haberlere Abone ol
Brezilya öncesi Rusya’nın kaptanı kadrodan çıkartıldı

Sakatlığı geçmeyen Rusya Milli Futbol Takımı’nın kaptanı Roman Şirokov, kadrodan çıkarıldı.

2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Rusya Milli Futbol Takımı, Brezilya’ya kaptanı Roman Şirokov’u götürmüyor. Nisan ayında Aşil tendonu ile ilgili sakatlık yaşayan Şirokov’un tedavisi son güne kadar yapıldı. Ancak, bir gelişme yaşanmadığı için takım kaptanı kadrodan çıkartıldı. Şirokov ameliyat olmak için 9 Haziran’da Finlandiya’ya gideceği belirtildi.

Öte yandan Şirokov’un yerine kadroya Rubin 21 yaşındaki Pavel Mogilevets oyuncusu alındı. Ayrıca Rusya 15 Haziran’a kadar kadrosunda değişikler yapabilecek.

Rusya Milli Futbol Takımı bu gece Brezilya yolculuğuna başlayacak. Rusya ilk maçını 17 Haziran’da Güney Kore ile yapacak. Daha sonra Rusya, 22 Haziran’da Belçika ve 26 Haziran’da Cezayir ile oynayacak.

Rusya’nın kadrosu ise şöyle: "Kaleciler: İgor Akinfeyev (CSKA), Yuriy Ladıgin (Zenit), Sergey Rıjikov (Rubin)

Defans: Vasiliy Berezutskiy (CSKA), Sergey İgnaşeviç (CSKA), Georgiy Şennikov (CSKA), Vladimir Granat (Dinamo Moskova), Aleksey Kozlov (Dinamo Moskova), Andrey Eşenko (Anji), Dmitriy Kombarov (Spartak), Andrey Semenov (Terek)

Orta saha: İgor Denisov (Dinamo Moskova), Aleksey İonov (Dinamo Moskova), Yuriy Jirkov (Dinamo Moskova), Alan Dzagoyev (CSKA), Denis Gluşakov (Spartak), Pavel Mogilevets (Rubin), Viktor Fayzulin (Zenit), Oleg Şatov (Zenit), Aleksandr Samedov (Lokomotiv)

Forvet: Aleksandr Kokorin (Dinamo Moskova), Maksim Kanunnikov (Amkar), Aleksandr Kerjakov (Zenit)" CİHAN

Yorumlar