Boğazın Sultanları'nın dayanışma gecesi

Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı için düzenlenen dayanışma gecesi, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Boğazın Sultanları'nın dayanışma gecesi
Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı için düzenlenen dayanışma gecesi, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu tiyatro ve paradigma oyuncusu Hakan Bilgin’in yaptığı ve dünyaca meşhur sanatçı Leman Sam’ın sahne aldığı gecenin açılış konuşmasını Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Semra Kartal yaptı. Hoşgeldiniz diyerek konuşmasına başlayan Kartal, ‘’ Dünya da 5 Kadın Voleybol Ligi var. Türkiye, İtalya, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri. Bunlardan bir tanesi bulunan Türkiye’nin 1. Liginde savaş eden bir ekibi mevcut Sarıyer’in ve gerçekten muvaffakiyetli bir takımız’’ dedi.

Geceye ev sahipliği oluşturan Semra Kartal’ın peşinden konuşma oluşturan Sarıyer Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Edman, birlik ve birliktelik mesajları vererek, ‘’Çok değerli bir ligde oynuyoruz bunun için fazla fazla gururluyuz. Son maçlarda geri arkaya galibiyetler aldık. Voleybol fazla fazla hususi bir spor dalı. Voleybolda şiddet bulunmamakta arada ağ var. Biz şiddet uygulamadan muvaffakiyet nasıl kazanılır bunu voleybol yardımı ile öğrendik ve öğretmeye devam ediyoruz. Bu sebepten dolayı etrafımızdaki herkesi bilhassa çocuklarımızı teşvik etmeliyiz’’ diye konuştu.

‘’Bütün farklılıkları bir arada yaşayıp tıpkı dili konuşmasını becerebiliyoruz’’
Antrenör Edman konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Çok ihtiyacımız bulunan yardımlaşma ve paylaşma voleybolda var. Voleybol oynayanın diğer bir bağımlılığı yok. Voleybol oynayan insan spor bağımlısı olur bizde madde bağımlılığı bulunmaz. Takımın içini oluşturan hiç bir şey birbirine benzemiyor. Bizim takımımızda Müslüman mevcut Hıristiyan var, Bektaşi, Mevlevi her yerden insan var. Bizim takımımızda Almanca konuşuluyor, İngilizce, İtalyanca, Türkçe, Sırpça her lisan konuşuluyor. Beyaz mevcut siyah mevcut her renk var. Biz tüm farklılıkları bir arada yaşayıp tıpkı dili konuşmasını becerebiliyoruz. Bütün bunları bir araya getiren Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e fazla fazla teşekkür ediyorum’’.

Başkan Genç: Sporun bulunduğu yerde dostluk, barış, insanlık olur
Sporun yaşamdaki önemini vurgulayan bir konuşma oluşturan Sarıyer Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Şükrü Genç; ‘’ Yarına sahip çıkalım, sporcularımıza, kızlarımıza sahip çıkalım. Bu işin devamını veren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye 1.liginde voleybol oynamak pratik değil. Sporun bulunduğu yerde dostluk, barış, insanlık olur. Sporun bulunduğu yerde Cumhuriyet olur. Sporun bulunduğu yerde doğru bir ati olur’’ dedi.

Dostluk çağrıların yapıldığı gecede Boğazın Sultanları’nın elde ettiği başarıların anlatıldığı slayt gösterisi sürüldü ve peşinden pasta kesildi.

Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı’nın dayanışma gecesinde sahne piyasa Usta Sanatçı Leman Sam birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar