Bobo, Beşiktaş’ı üzmek istiyor

Bir dönem Beşiktaş formasını terleten Kayserispor'un golcü oyuncusu Bobo, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın oynanacak maçta eski takımını üzmeyi hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bobo, Beşiktaş’ı üzmek istiyor
Bir dönem Beşiktaş formasını terleten Kayserispor'un golcü oyuncusu Bobo, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın oynanacak maçta eski takımını üzmeyi hedefliyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 2006-2011 çağında Beşiktaş’ta oynayan Brezilyalı oyuncu Bobo, 3 sezondur Kayserispor için ter döküyor. Bu sezon sakatlığı dolayısıyla bir süredir formasından ırak kalan Bobo, Beşiktaş maçında ilk 11’de sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Antrenmandaki hırs ve talebiyle dikkati çeken golcü futbolcu, idmanın arkasından da tek başına şut çalışması yaparak, Beşiktaş maçında en hazır biçimde sahada olmanın hesaplarını yapıyor.

'Beşiktaş galibiyeti takıma iri moral verecek'


Bobo, yaptığı izahatda, geçmiş senelerde Beşiktaş’ta güzel günler geçirdiğini şimdi ise Kayserispor’un başarısı için savaş verdiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselmek için Beşiktaş’ı elemeleri gerektiğini anlatım eden Bobo, şunları kaydetti:

'PTT 1. Lig’de önder durumdayız, şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Kupada da yükselebildiğimiz yere kadar çıkmak istiyoruz. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Beşiktaş galibiyeti takıma iri moral verecek. Sakatlığımı atlattım, şuan hazır durumdayım. Beşiktaş karşılaşmasında teknik direktörümüz Cüneyt Dumlupınar’dan vazife bekliyorum. Beşiktaş maçında atacağım gollerle takımımı çeyrek finale taşımak istiyorum. Umarım centilmence geçen maçın arkasından üst tura yükselen yan biz oluruz.'

'Bobo’ya Beşiktaş karşısında aşırı güveniyoruz'

Sakatlığını atlatan Bobo’ya Beşiktaş maçında ilk 11’de vazife vereceğini bildiren teknik direktör Cüneyt Dumlupınar da Brezilyalı futbolcunun Türkiye liglerinin azami golcülerinden bir tanesi olduğunu dile getirdi.
Kalitesi tyükselişılamayacak oyuncularının sakatlığı dolayısıyla bir zaman takımdan ayrı kaldığını hatırlatan Dumlupınar, 'Bobo sakatlığını atlattı ve aramıza döndü. Şuan için hiç bir sorunu yok, hazır durumda. Bobo’ya Beşiktaş karşısında aşırı güveniyoruz. Umarım Bobo Beşiktaş karşısında iyi futbol ortaya koyar ve bunu da gollerle süsler' dedi.

İki önder karşı karşıya gelecek

Yarınki maçta Spor Toto Süper Lig’in önderi ile PTT 1. Lig’in liderinin karşı karşıya geleceğini aktaran Dumlupınar, şöyle devam etti:

'Beşiktaş’ı eleyecek potansiyele sahibiz. Kupada grubumuzu önder tamamlayarak, üst tura çıktık. Seyircilere keyifli bir maç izlettireceğimize inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle aşırı iyi bir oyun ortaya koyacağız. Takımın morali yerinde. Takım şekilde maça hazırız. Taraftarımızdan bu zorlu karşılaşmada bize destek olmalarını istiyoruz.'

Dumlupınar, sakatlığı devam eden Cemil Adıcan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında elmacık kemiği kırılan Sereno dışında eksiklerinin bulunmadığını da sözlerine ekledi.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar