Bilic: Harika bir performans göstererek maçı kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Elazığspor karşısında harika bir performans göstererek maçı kazandıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bilic: Harika bir performans göstererek maçı kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Elazığspor karşısında harika bir performans göstererek maçı kazandıklarını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın kendi sahasında Elazığspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat teknik adam, "Oyuncularım iyi bir maç çıkardılar. Onlara sahada göstermiş oldukları performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Kasımpaşa maçı sonrasında zor günler geçirdik. Birçok eksiğimiz olmasına rağmen onların yerine oynayan oyuncular ne istediysek yaptılar. Harika bir performans göstererek maçı kazandık." diye konuştu.

Bir basın mensunun "Kazanan kadro bozulmaz denir. Siz bu hafta kazanan kadroyu gelecek haftaki maçta aynı şekilde oynatacak mısınız?" sorusuna ise Bilic, şöyle cevap verdi:
"Genelde kazanan takım bozulmaz. Cuma günü maçımız var. Oturup, düşünürüz. Bugün iştahlı bir oyun sergiledik."

Basın mensuplarının devre arasında takıma yapılacak takviyeler konusundaki sorularına ise Bilic, "Devre arası yaklaştı. Söylentiler artarak devam edecektir. İhtiyaç pozisyonlarla ilgili aktif hareket edeceğiz. Bazı konuşmaları yapmadan elle tutulur hal almadan sizinle paylaşmayacağız." şeklinde cevap verdi.

FERNANDES MEVZU

Öte yandan Kasımpaşa ile oynanan lig maçında bir taraftarın fiili saldırısına maruz kalan Fernandes'in sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı şeklindeki soruya ise başarılı teknik adam şöyle cevap verdi: "Transfer döneminde de gerekli konuşmaları yaparız. Kendisi çarşamba günü sakatlanmış olduğundan dolayı oynayamadı."

KASIMPAŞA MAÇI 3-0 LEHİMİZE TESCİL EDİLMELİ

Geçen haftaki Kasımpaşa maçında yaşanan olayların sanki hiç yaşanmamış gibi davranıldığını iddia eden Hırvat teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kasımpaşa maçını deplasmanda oynadık. Rakip tribünden gelip birisi saldırdı. Sanki bu hiç olmamış gibi hal hissediyorum. Bundan çok rahatsızım. Rakip oyuncunun topla oyuna müdahale etmesini hayatımda ilk kez gördüm. O pozisyonunun içinde bulunan Donk'a da ceza çıksın bunun kampanyası içinde değilim. Bana göre hala o pozisyon kırmızı kart ve penaltıydı. O karar penaltı değilse o karar nedir? Ben bunlar oldu diye kaybettik demiyorum. Kasımpaşa maçında ikinci yarı performansımız yetersizdi. O pozisyonda penaltı olsa maçı kazanıp durum daha farklı olacaktı. Ancak o yaşananlardan dolayı benim susacağımı düşünenler yanılıyor. Bunu sineye çekmeyeceğim. Ben kulübümü ve camiamı korumalıyım. O maç bizim lehimize 3-0 tescil edilmeliydi. İnanıyorum aleyhimize bir durum olsaydı maç 3-0 tescil edilirdi. Zaten Kasımpaşa maçı sonrasında yaşananları ve verilen kararları anlamadım. Kabul etmem de mümkün değil." CİHAN

Yorumlar