Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edildi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıklarına yapılan antrenmanla devam edildi.Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edildi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıklarına yapılan antrenmanla devam edildi.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürerken çalışma yoğun yağmur altında tamamlandı.

Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası istasyon koşuları yapan siyah-beyazlı oyuncular, daha sonra dar alanda kontrol pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Üç gruba ayrılan oyuncular, değişmeli olarak yaptıkları yarım saha maç ve şut çalışmasıyla günün antrenmanını tamamladılar.

İdmana kulübüyle sorun yaşadığı için kadroda kendine pek yer bulamayan ve sakatlığı da bulunan Manuel Fernandes tedavileri devam ettiği için, Ersan Gülüm, Julien Escude, Cenk Gönen ve bel ağrısı olan Hugo Almeida katılmadı.

Muhammed Demirci ve Tomas Sivok sahada bireysel antrenör eşliğinde çalışırken Atiba Hutchinson ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

Yorumlar