Beşiktaş'ta Fernandes takımla birlikte çalışmalara başladı

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda başkent ekibi Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Fernandes takımla birlikte çalışmalara başladı

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda başkent ekibi Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı geçen Manuel Fernandes gerçekleştirilen antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde oyuncular salonda kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. İdmanın ikinci bölümünde ise siyah - beyazlılar, pas ve 5'e 2 top çalışması yaptı. Antrenman yapılan taktik çalışmayla son buldu.

    Tedavisine devam edilen Atiba Hutchinson, grip olan Veli Kavlak ile izinli olan Günay Güvenç ve Pedro Franco antrenmanda yer almadı.

    İsmail Köybaşı, Elazığspor maçında girdiği ikili mücadele sırasında sağ arka adalesine aldığı darbe sonucu oyuna devam edememişti. Çekilen MR ve yapılan kontroller sonucunda İsmail Köybaşı’nın sağ arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildiği ve oyuncunun tedavisine başlandığı bildirildi.

    Hafif sakatlıklarını bulunan Michael Eneramo, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup ise tedavileri sonrası salonda ve sahada özel bir çalışma yaptılar. Sakatlığı geçen Manuel Fernandes de takımla birlikte çalışmalara başladı.

    Beşiktaş, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
CİHAN

Yorumlar