Beşiktaş'ta Demba Ba ilk antrenmanına çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Leeds şehrinde sürdüren Beşiktaş'ta Chelsea'den transfer edilen Senegalli golcü Demba Ba ilk antrenmanına çıktı.Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, basına kapalı olarak yapılan antrenmana katılan...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Demba Ba ilk antrenmanına çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Leeds şehrinde sürdüren Beşiktaş'ta Chelsea'den transfer edilen Senegalli golcü Demba Ba ilk antrenmanına çıktı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, basına kapalı olarak yapılan antrenmana katılan Demba Ba'nın heyecanlı olduğu belirtildi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı kulüp İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar da takip etti.

Siyah beyazlı ekibin, kondisyon ve taktik antrenmanına, takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching hareketleriyle başladığı açıklandı. Ardından 2 grup halinde 5'e 2 ve 10 pas oyunu oynandığı belirtilirken, yeşil takım top oyununda kazanan taraf oldu. Oyun sırasında ise neşeli dakikaların yaşandığı belirtildi.

Antrenman, değişmeli olarak yapılan taktik programlarının yer aldığı çalışmalarla sona ererken, bireysel olarak çalışmalarına devam eden Ömer Şişmanoğlu ve Tomas Sivok çalışmada yeralmadı.

KV OOSTENDE MAÇI YARIN 19.30'DA

Beşiktaş'ın Leeds'de devam eden ikinci etap kamp çalışmasına yarın sabah basına kapalı yapılacak antrenmanla devam edilecek.

Bu arada Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yarın yerel saat ile 19.30'da KV Oostende takımı ile Moss Rose Stadyumu'nda bir hazırlık maçı daha yapacak.

CİHAN

Yorumlar