Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Kondisyon...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik idmanı yapan siyah - beyazlılar, antrenmana takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketlerinin ardından ayak tenisi ve minik kale maç yapan oyuncular, antrenmanı kanattan orta ve şut çalışmaları yaparak tamamladı.

Tedavisi devam eden Necip Uysal antrenmana katılmazken, Cenk Tosun takımdan ayrı koşu yaparak idmanı tamamladı. Antrenmana milli takımlarından dolayı izinli olan; Tolga Zengin, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson katılmadı.

Siyah - beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına Almanya ve İngiltere’de yapacağı kamplarla devam edecek. Beşiktaş, yarın öğleden sonra özel bir uçakla kamp yapacağı Almanya’ya hareket edecek.

CİHAN

Yorumlar