Beşiktaş-Medical Park Antalyaspor maçı yarın oynanıyor

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçları yarın oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş-Medical Park Antalyaspor maçı yarın oynanıyor

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçları yarın oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Günün önemli maçında Beşiktaş, ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.

Siyah-beyazlı ekip yarın saat 20.00'de Medical Park Antalyaspor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak. Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında siyah-beyazlılar Medical Park Antalyaspor'u taraftarlarının desteğiyle mağlup ederek, şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırmak hedefinde.

Siyah-beyazlı ekip yönetim, yarın saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadelede taraftarlarından destek bekliyor. Yönetim, taraftarlara da çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle uyarılarda bulundu. Medical Park Antalyaspor maçında küfür ve kötü tezahüratta bulunulması halinde, bunun 4. ihlal olması sebebiyle, bir sonraki müsabaka olan Eskişehirspor karşılaşmasını seyircisiz oynama durumu nedeniyle, taraftarlara büyük sorumluluk düşüyor düşüncesiyle çağrıda bulunuldu.

BİLETLERİN SATIŞINA DEVAM EDİLİYOR

Bu arada Beşiktaş - Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının biletlerinin satışına da devam edildiği açıklandı. Mücadelenin biletlerinin Biletix satış noktaları, www.biletix.com web sayfası ve 0216 556 98 00 nolu Biletix Çağrı Merkezi’nden alınabileceği açıklandı.

Bilet fiyatları ise şöyle:
Kuzey Kale Arkası 20 TL
Güney Kale Arkası 20 TL
Rakip Takım ( Güney ) 20 TL
Batı Tribün 60 TL
Batı VIP 120 TL
CİHAN

Yorumlar