Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, Avrupa Ligi maçı sonrası ligde Kayseri Erciyespspor ile Osmanlıspor sahasında karşılaşacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş, Avrupa Ligi maçı sonrası ligde Kayseri Erciyespspor ile Osmanlıspor dalında karşılaşacak.

Bu sezon bulunduğu tüm kulvarlarda hedefini şampiyonluk şekilde belirleyen Siyah-Beyazlılar, bu misyonu doğrultusunda bugünkü Kayseri Erciyesspor maçıyla birlikte kritik bir dönemece girecek. Avrupa Ligi’nde Club Brugge deplasmanından 2-1’lik skorla dönen Kara Kartal, taraftarı önünde Başkent’te Kayseri ekibini devirip hem şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hem de perşembe günü oynanacak rövanş öncesinde moral depolamayı planlıyor. Bu doğrultuda rakibini kayıpsız geçmeye kilitlenen Hırvat teknik adam Slaven Bilic, sıkı maç takviminden ötürü zahmet yaşayan takımda rotasyona gitmek istiyor lakin elindeki kadro buna izin vermiyor. Atiba Hutchinson ve Jose Sosa’nın sakatlığının sürmesi, takımın genç yıldızı Cenk Tosun’un sakatlıktan yeni çıkması ve Mustafa Pektemek’in formsuz olması nedeni ile elinde çok alternatifi kalmayan Hırvat hoca, bugün elindeki en çok 11’i sahaya sürmek mecburiyetinde kalacak.

Keskin virajda ilk adım

Bu hafta ilk şekilde ligde bugün Erciyes’le karşılaşacak bulunan Beşiktaş, perşembe günü Club Brugge’le, pazar günü de Fenerbahçe’yle maça çıkacak. Siyah-Beyazlılar’da bu 3 maçta alınacak 3 zafer, çifte şampiyonluk yolunda takıma iri moral olacak. Bu konu ile ilgili oyuncularını uyaran Slaven Bilic’in, ek şekilde haftaya oynanacak derbi öncesinde ceza sınırında bulunan; Veli Kavlak, Gökhan Töre, Frei, Tolga, Serdar ve Demba Ba’dan her ne pahasına olursa olsun sarı kart görmemelerini istediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA SON DAKİKA

Siyah-Beyazlılar’da Süper Lig’deki bugün oynanacak Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesinde 5 noksan bulunuyor. Takımda sakatlıkları süren; Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Atiba Hutchinson ve Jose Sosa, bugün şampiyonluk yolunda Beşiktaş’ın oynayacağı kritik mücadelede forma giyemeyecek.

KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA SON DAKİKA

Spor Toto Süper Lig’de sezonun 24. hafta maçında bugün Osmanlı Stadı’nda Beşiktaş’a misafir olacak Kayseri Erciyesspor’da, 2 futbolcu, Siyah-Beyazlılar karşısında vazife yapamayacak. Mavi-Siyahlılar’da; Barış Memiş, sakatlığı sebebiyle, John Boye ise cezalı olmasından ötürü bugünkü zorlu maçta takımlarını yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, Opare, Gökhan, Veli, Necip, Tolgay,Olcay,Ba

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Cenk, Caner, Diakate, Anıl ,Murat ,Sylla ,Yasin, Drenthe ,Edinho ,Zoua

STAD: Osmanlı

HAKEM: Cüneyt Çakır

YAYIN: Lig TV

SAAT: 16.00

Orhan Yıldırım

Kaynak: FANATİK

Yorumlar